De første skridt for Bookanaut

Det er altid sjovt og udfordrende at starte nye projekter op. Men uundgåeligt kommer man stille sig nogle spørgsmål undervejs: Det mest afgørende er, hvordan går projektet fra at være en idé til en flyvefærdig virksomhed? Da jeg tidligere på året satte mig for at gøre det nemt for danskerene at leve sundere, gjorde jeg mig mange overvejelser. For den afgørende faktor for en booking- og sundhedsportal må nødvendigvis være, at andre ud over mig selv, også kan se potentialet. Ikke alene i idéen, men også i den plan, som skal sikre, at projektet bliver realisteret.

 

En idé bliver til virkelighed

Efter at have været i dialog med tech-eksperter, sundshedprofessionelle, trænere og mulige samarbejdspartnere, stod det klart, at der var et solidt grundlag for at realisere planerne. For der findes masser af danskere, som efterspørger reel viden og inspiration om sundhed, skader og behandling. Vi er nemlig et aktivt folkefærd, og masser af danskere søger på nettet efter information, som relaterer sig til deres aktive livsstil.

Samtidig er der et stort behov for, at en portal som www.bookanaut.com kan give danskere direkte adgang til behandlere eller trænere. Mange står i en situation, hvor deres specifikke behov og ønsker ikke bliver mødt, når de søger på nettet.

For hvem henvender man sig til, hvis en skade bliver ved med at drille? Hvor finder man en god fysioterapeut, eller en sportsmassør, som har faglighed og fingerfærdighed i orden?

Når man som jeg har prøvet at lede i timevis efter en god yoga-lærer, kan jeg godt forstå, at man som sportsudøver eller almindelig motionist kan miste modet. Og netop behovet for at sætte sundhed og behandling mere i system, har vakt genklang hos mange af de eksperter, jeg har talt med.

 

Bookanaut. Et one-stop for sundhed

Derfor er Bookanaut blevet en realitet. Der er nemlig et stort og veldokumenteret behov for den service, vi stiller til rådighed.

Og derfor har vi kastet os ud i en skabelsesproces af bookanaut’s online tilstedeværelse, som skal ende med at være danskernes foretrukne startside for alt, hvad der relaterer sig til en sund og aktiv livsstil. Vi er allerede kommet godt i gang. Vores trafik til sitet stiger hver dag, på vores facebook-side er der hele tiden nye likes og vi glæder os til at byde endnu flere trænere og behandlerprofiler velkommen på siden. I den kommende tid gearer vi endnu mere op. Der skal skabes endnu mere indhold, der skal finpudses på sidens design og vi skal gøre det endnu nemmere at finde den rigtige træner eller behandler og booke en tid.

 

Det første skridt for Bookanaut var at gøre idé til handling. Det har vi nu taget, og det har givet os endnu mere lyst til de næste mange skridt.

You may also like