Om grundlæggeren

Boman Consulting er grundlagt af Jakob Boman, som er tidligere direktør i konsulenthuset Wemind. Boman Consulting arbejder med digital udvikling og digital strategi samt digital markedsføring.

Jakob er uddannet civilingeniør fra DTU og var konsulent hos Accenture inden han blev direktør i Wemind. Udover Boman Consulting er Jakob involveret i Bookanaut, som han har grundlagt sammen med Lasse Lundberg og Morning Train. Bookanaut er en dansk platform for sundhed, træning og behandling. I artikler, guides og træningsvideoer præsenterer Bookanaut læseren for inspiration til en sund livsstil. En sund livsstil handler om at træffe sunde valg i hverdagen. Og indholdet på BOOKANAUT er skabt, så læserne får de bedste forudsætninger til at træffe de valg, som passer til dem.

Jakob er også involveret i Forsirking.io som han har grundlagt sammen med Nanna Gorm.  Forsikring.io er en guide til forsikringsverdenen. Her kan du finde alt du skal bruge for at skabe et godt overblik. Det giver ro i maven. Forsikring.io er grundlagt fordi Nanna og Jakob oplevede, hvor svært det kan være at danne overblik over forsikringsverdenen. De oplevede, at det var svært at finde letlæselig information, som kunne forklare hvad begreber såsom “kasko”, “nærmeste pårørende” og “uagtsomhed” præcist dækker over. Desuden var det nærmest umuligt at sammenligne priser på tværs af forsikringsselskaber. De så ofte reklamer for det ene store forsikringsselskab efter det andet. Men ville det rent faktisk være en bedre løsning at skifte til et nyt selskab, eller ville det være bedre at blive der, hvor de var? At besvare disse spørgsmål tog meget længere tid end det burde. Det må kunne gøres nemmere, tænkte de. Dermed var grundstenen til Forsikring.io lagt.