Bookanaut

Bookanaut er mit seneste projekt. Det er en digital bookingplatform, hvor man i første omgang kan booke tider med personlige trænere, undervisere og behandlere. Bookanaut er dog mere end bare en bookingplatform. Det er en platform, som har til formål at gøre den almindelige dansker sundere – vi vil gøre det lettere for den almindelige dansker at tage det første skridt. Mange danskere ved godt, at de bør være sundere, men de får bare ikke gjordt noget ved det. Det har en kæmpe betydning for individet og for samfundet. Det er spild af livsglæde.

Jeg kender det fra mig selv. I for mange år arbejdede jeg alt for meget, og til sidst kunne jeg ikke dyrke motion ud af få skader hele tiden. Jeg sov dårligt, mine muskler var spændte, og min holdning mindede om en 90-årigs. Jeg spiste smertestillende hver gang jeg skulle dyrke motion og piller mod for meget mavesyre.

Det tog mig tre år at få styr på min krop. I dag sover jeg godt igen, kan hoppe rundt på legepladsen som et andet barn og dyrke alt det sport, jeg vil, uden at få skader.

Min vision med Bookanaut er derfor at gøre det lettere for den helt almindelige dansker at finde spændende mennesker indenfor sport og sundhed, som kan inspirere dem til at tage det første skridt på deres rejse. Vi vil lave videoer og skrive artikler om personlige trænere, massører, fysioterapueter etc, så det bliver lettere at finde den person, som passer til dig.

Tag det første skridt sammen med os:-)