C20 virksomheder hjemmesider

Analyse: Se hvordan over 600 virksomheder, startups, universiteter, advokater, revisorer, banker og forsikringsselskaber klarer sig på Google

95% af alle søgninger starter på Google. Hvis din virksomhed ikke dukker op i disse søgninger mister virksomheden potentielle kunder og dermed omsætning.

Denne artikel indeholder en analyse af over 600 danske og internationale virksomheders tilstedeværelse på Google. Her kan du kan se hvor meget trafik din- og dine konkurrenters- virksomhed har, og om der er plads til forbedringer.

Se indholdsfortegnelsen for et hurtigt overblik over artiklen.

Om analysen


Som med enhver anden analyse er det vigtigt at forstå tallene, inden man konkluderer noget på baggrund af dem. I den sammenhæng er der 5 vigtige spørgsmål.

 • Hvordan er analysen lavet?
 • Hvor præcise er tallene?
 • Hvad betyder trafik-tallene og værdien af trafikken fra Google?
 • Hvordan kan jeg tjekke, hvordan min hjemmeside rangerer?
 • Hvorfor kan jeg ikke finde min hjemmeside eller min konkurrents hjemmeside?

Hvordan er analysen lavet?

Analysen er lavet ved at bruge en af de førende SEO værktøjer, Ahrefs, som scanner og indekserer hjemmesider med det formål at simulere Google. På den måde kan man få et godt indblik i hvordan ens egen hjemmeside performer, og sammenligne sig med konkurrenter. Ahrefs har en fjerdedel af Google scanningskapacitet, hvilket er mere end Bing og Yahoo. Det betyder, at de kan scanne 6 milliarder sider i døgnet, og at de har 3 trilliarder sider og 200 millioner hjemmesider i deres indeks.

En af funktionerne i Ahrefs er, at de estimerer, hvor meget trafik en hjemmeside modtager fra Google. Det gør de baseret på de keywords en hjemmeside rangerer på, samt søgevolumen for de givne keywords.

Et eksempel kunne være keywordet (nøgleord eller søgeord på dansk) “hælspore”, som der er ca 10.000 månedlige søgninger på. Hvis man ligger nummer 1 på et keyword får man ca 30% på af trafikken. Dvs; hvis din hjemmeside lå nummer 1 på “hælspore” ville du få omkring 3.330 besøgende om måneden på den søgning alene.

Ahrefs estimerer også værdien af den trafik en hjemmeside modtager med udgangspunkt i hvad det ville koste at købe trafikken via reklamer på Google.

Hvis vi tager udgangspunkt i “hælspore” igen, så koster det som udgangspunkt 4,35 kr at købe et klik til sin hjemmeside på den søgning. Det vil sige, at hvis man ligger nummer 1 på den søgning og modtager 3.330 besøgende om måneden vil det have en værdi af 14.485,50 kr. / måned (4,35 kr. / klik ganget med 3.330 klik / måned).

Værdien af trafikken til en hjemmeside er interesant, da det siger noget om værdien af de kunder hjemmesiden tiltrækker.

Et godt eksempel er de to keywords “bilforsikring” og “katteforsikring”. Et klik på “bilforsikring” koster omkring 50 kr. og et klik på “katteforsikring” koster omkring 10 kr. Den store forskel skyldes, at potentielle kunder, som søger på “bilforsikring” er mere værd end potentielle kunder som søger på “katteforsikring”.

Hvor præcise er tallene?

Man kan bedst bruge tallene til at sammenligne hjemmesider, da Ahrefs selv indrømmer, at de underestimerer trafiktallene, men i en sammenligning betyder det ikke det store, da Ahrefs typisk relativt underestimerer alle hjemmesiderne i deres indeks.

Man skal endvidere være opmærksom på, at tallene kan variere fra dag til dag, så det er ikke sikkert at man får det samme resultat, hvis undersøgelsen laves på et andet tidspunkt.

Tallene er trukket mellem den 27/9-17 og 02/10-17.

Hvad betyder trafik-tallene og værdien af trafikken fra Google?

Trafik-tal og værdien af hjemmesiden kan bruges til at sige noget om, hvor populær en hjemmeside eller service er.

Et godt eksempel er Mikonomi, Samlino og Comparo. Hjemmesiderne minder om hinanden, da de alle tre har slået sig op på at sammenligne priser, og hjælpe forbrugerne med at finde de bedste tilbud. Deres fokus er forskellige, men deres forretningsmodel er den samme.

 

VirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / Måned
Mikonomihttps://www.mikonomi.dk/42.6001.443.000
Samlinohttps://www.samlino.dk/29.700368.550
Comparohttps://www.comparo.dk/8.900177.450

 

Det er tydeligt, at Mikonomi har flest besøgende og den mest værdifulde trafik. Det betyder, at Mikonomi sandsynligvis klarer sig bedst, da de tiltrækker flere, og mere værdifulde, kunder end deres konkurrenter. På sigt betyder det, at Mikonomi har den største sandsynlighed for at blive den førende spiller indenfor deres område i Danmark.

Man skal dog huske, at Google kun er en ud af mange trafikkanaler, hvis man skal lave en mere dybdegående analyse (f.eks. får virksomheder også kunder via sociale medier, traditionelle reklamer, osv.). Samtidig er det vigtigt hvor god hjemmesiden er til at konvertere besøgende til kunder, det vil sige, hvor mange der klikker sig ind på siden som rent faktisk ender med at købe produktet.

Samlet set er Google dog en meget vigtig kanal, da de besøgende kommer af sig selv måned efter måned uden at man skal betale for det, hvis man rangerer godt på Google.

Det kan have en meget stor betydning over tid.

Det er dog også vigtig at pointere, at ikke alle virksomheder har brug for store trafikmængder. B2B virksomheder eller relationsbårede virksomheder har typisk ikke særlig meget trafik, da de markedsfører sig selv via andre kanaler, og da den type af virksomheder normalt har relativt få kunder sammenlignet med B2C virksomheder.

Hvis man derimod har en freemium forretningsmodel eller en anden type af forretningsmodel, som kræver mange kunder er trafik fra Google, sociale medier eller traditionelle reklamer meget vigtig.

Hvordan kan jeg tjekke, hvordan min hjemmeside rangerer?

Man kan ikke tjekke hvordan ens hjemmeside rangerer på Google ved at google sine egne keywords, da Googles søgninger er personaliserede. Da man typisk bruger en del tid på sin hjemmeside rangerer hjemmesiden højere end når andre laver den samme søgning.

Du kan derfor enten bruge startpage.com, som kort sagt er Google uden personalisering eller hvis du har adgang til Search Console, som er et Google værktøj, kan du tjekke præcis hvordan din hjemmeside performer i Google.

Hvis du ikke kan finde din hjemmeside på listen i denne analyse er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

Hvorfor kan jeg ikke finde min hjemmeside eller min konkurrents hjemmeside?

Listerne over virksomheder stammer fra forskellige kilder, som du kan se nedenfor:

 • De 100 største virksomheder i Danmark – kilde: Business.dk
 • De 8 universiteter i Danmark og de 10 bedste universiteter i verden: kilder: DKuni og Times higher Education
 • De største banker i Danmark – kilde: Wikipedia
 • De største forsikringsselskaber i Danmark – kilde: Vupea
 • De største advokathuse – kilde: MWBlaw
 • De største konsulenthuse – kilde: Computerworld
 • De største revisionshuse – kilde: Business.dk
 • Danske startups – kilde: Cphftw

Hvis du gerne vil kende dine trafiktal og værdien af din – eller din konkurrents- hjemmeside, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]. Tallene fra en til to hjemmesider er gratis, men hvis du ønsker en større analyse vil det være på almindelige konsulentvilkår.

Hvorfor rangerer min hjemmeside dårligere end forventet?


Det er ikke let at rangere godt på Google, især ikke i forhold til keywords med meget konkurrence, da en god placering kan have meget stor betydning.

I tabellen nedenfor kan du se et godt estimat af, hvor meget af trafikken på en søgning ens hjemmeside får, afhængig af hvor på side 1 den er placeret. Det er tydeligt, at man skal være i top 3, hvis der virkelig skal ske noget på trafik-fronten. Det er derfor ikke nok bare at være på side 1, og ens SEO indsats skal være fokuseret, hvis man skal have noget ud af det.

 

Placring på side 1Procent af trafikTrafik for en søgning med en volumen på 1000
135,0%350
215,0%150
310,0%100
48,0%80
56,0%60
64,0%40
72,0%20
81,5%15
91,0%10
100,7%7

 

Bemærk, at tabellen er et estimat og at fordelingen varierer meget i virkeligheden afhængig af for eksempel:

 • Søgningens karakter: På søgninger med et meget klart svar f.eks. “BMI” og “Danske Bank login” får nummer 1 en langt større del af trafikken end en søgning som “bilforsikring”
 • Overskrift og meta beskrivelse i søgeresultatet: Det er vigtigt, at den tekst er fangende og forklarende, så brugerne hurtigt kan få en ide om hvad sitet handler om
 • Sitets brand: Netdoktor har f.eks. en stor autoritet indenfor sundhedsområdet, hvilket betyder, at brugerne har større sandsynlighed for at klikke ind på en side fra Netdoktor selv om den ikke rangerer så godt.

Nedenfor kan du læse om nogle af de mest typiske grunde til at din hjemmeside ikke performer som du forventer.

Læs mere: Hvad er SEO og hvad betyder det?

Domæne autoritet

Den vigtigste parameter for, hvordan din hjemmeside rangerer på Google er hvor stærkt dit domæne er, hvilket bliver bestemt udfra hvor mange og hvor gode domæner, der linker til din hjemmeside.

Du kan let tjekke autoriteten på dit domæne hos Moz, som er et andet SEO værktøj. Gå ind på deres Open Site Explorer, og indtast dit domæne. Afhængig af den konkurrence du er oppe imod burde du have en ok chance for at nå ind på side 1, hvis din hjemmeside har en Moz Domain Authority på over 25, og hvis din hjemmeside er over 6 til 12 måneder gammel.

Side autoritet

Ligesom et domæne har en autoritet har hver af siderne på din hjemmeside også en autoritet, som bliver bestemt udfra hvor mange og hvor gode domæner, der linker til dine sider.

Sammen med din domæne autoritet er side autoriteten en af de vigtigste faktorer for, hvordan du rangerer.

Du kan let tjekke autoriteten på dine sider hos Moz, som er et andet SEO værktøj. Gå ind på deres Open Site Explorer, indtast url’en til den side du gerne vil have testet og noter din Page Authority. Tjek derefter side autoriteten på top 3 i den søgning du går efter. Hvis I er på niveau er du ok, hvis ikke bør du overveje at bygge links til den side.

Indhold

Indholdet på din hjemmeside er en anden meget vigtig faktor for, hvordan din hjemmeside rangerer på Google.

De typiske fejl er:

Brug af forkerte, eller upræcise, keywords

En af de største fejl er, at man ikke bruger de rigtige keywords. Et godt eksempel på det er PFA, som har valgt at kalde deres sundhedsforsikring for helbredssikring. Udfordringen er, at ingen søger på helbredssikring, når man søger en sundhedsforsikring, hvilket betyder at de ikke kommer op i de rigtige og værdifulde søgninger.

PFA har dog forstået det, og derfor nævner de også ordet sundhedsforsikring de rigtige steder, så de er nået ind i bunden af side 1.

For kort indhold

Google elsker ord, så en af de bedste måder at differentiere sig på nettet er ved at lave godt og gennemarbejdet indhold, som typisk også bliver ret langt. Den typiske udfordring er nemlig ikke mangle af indhold på nettet, men derimod at svarene er spredt over mange artikler på en 300 – 500 ord.

En god tommelfingerregel er altid at skrive over 2.000 ord, hvis det er muligt.

Læs mere: Content Marketing | 3 håndgribelige fordele samt gode eksempler

Tid

Google kan som udgangspunkt ikke lide nyt indhold, og det tager derfor tid at rangere godt.

Ahrefs har lavet en undersøgelse af, hvor lang tid det tager for en side at nå sit fulde potentiale på Google.

Det tager i snit op til 3 år.

Og kun 5,7% af alle de sider de analyserede, nåede ind på side 1 på inden for et år efter de var lanceret.

Tekniske udfordringer

Derudover er der en lang række af tekniske faldgrupper, såsom:

 • DK domæne med engelsk tekst: DK domæner er geografisk afgrænset til Danmark, og søgevolumenerne på engelsk i Danmark er begrænsede. Store sites vil dog typisk have lidt trafik fra andre lande selvom domænet er afgrænset til et bestemt land.
 • Load hastighed: hvis din hjemmeside er meget langsom bliver den nedprioriteret i søgningerne
 • Manglende H overskrifter: mange laver overskrifter med fed, men for at rangere godt er det vigtigt, at man bruger de indbyggede overskrifter som i fagudtryk hedder H1, H2, etc.
 • Mobilvenlig: hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig bliver den nedprioriteret i søgningerne

Værdi og trafik på hjemmesider på Google


Nedenfor finder du trafiktal og værdien af trafikken for over 600 hjemmesider.

De 100 største virksomheder i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Business.dk’s liste over de 1.000 største danske virksomheder. I denne analyse er top 100 af de 1.000 virksomheders hjemmesider analyseret.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i virksomhedernes største corporate hjemmeside og der er kun en hjemmeside med i undersøgelsen. Nogle af virksomhederne har flere hjemmesider, men det har vi valgt at se bort fra i undersøgelsen.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1IBM Danmarkhttps://www.ibm.com/5.400.00041.600.000
2Legohttps://www.lego.com/11.500.00020.800.000
3Pandorahttp://www.pandora.net/4.200.0008.450.000
4Siemens Wind Powerhttps://www.siemens.com/1.300.0006.500.000
5Elgigantenhttps://www.elgiganten.dk/1.800.0002.899.000
6Jeld-Wenhttp://www.jeld-wen.com/143.0002.151.500
7MSC Scandinavia Holdinghttps://www.msc.com/324.0001.813.500
8DSBhttps://www.dsb.dk/847.0001.651.000
9Dansk Shellhttp://www.shell.com/288.0001.553.500
10Ecco Skohttps://ecco.com/439.0001.170.000
11Grundfoshttp://www.grundfos.com/370.0001.111.500
12Danske Spilhttps://danskespil.dk/498.000923.000
13Telia Company Danmarkhttps://www.telia.dk/254.000910.000
14Coop Danmarkhttps://coop.dk/681.000890.500
15ISShttps://www.issworld.com146.000650.000
16XL-Byghttps://www.xl-byg.dk/288.000553.150
17Danfosshttp://www.danfoss.com/134.000488.800
18Circle K Danmarkhttps://www.circlek.com/98.400411.450
19William Demant Holding (Oticon)https://www.oticon.com/27.300354.900
20DSVwww.dsv.com86.900346.450
21Nets Holdinghttps://www.nets.eu/65.100260.650
22VKR Holdinghttp://www.velux.com/17.600257.400
23SAS Grouphttp://www.sasgroup.net69.800218.400
24Rema 1000 Danmarkhttps://rema1000.dk/280.000202.800
25Novo Nordiskhttp://www.novonordisk.com/42.900195.000
26Bygma Gruppenhttps://www.bygma.dk/110.000167.050
27OKhttp://www.ok.dk/68.200163.150
28Bestsellerhttps://bestseller.com113.000162.500
29KMDhttps://www.kmd.dk24.600154.050
30H. Lundbeckhttps://www.lundbeck.com/55.400148.850
31A.P. Møller - Mærskhttps://www.maersk.com/85.000147.550
32Alfa Laval i Danmarkhttp://www.alfalaval.com/19.100128.050
33House of Princehttp://www.bat.com/56.000120.900
34DFDShttps://www.dfds.com/52.70098.150
35Falck Holdinghttp://www.falck.com/24.60087.100
36Egmonthttp://www.egmont.com/44.60087.100
37HMN Naturgashttps://naturgas.dk/18.50087.100
38PostNord Danmarkhttp://www.postnord.com/120.00086.450
39Telenor Danmark Holdinghttps://www.telenor.com/92.20081.900
40Cowihttp://www.cowi.com/10.70078.000
41Coloplasthttps://www.coloplast.com/6.70070.200
42DONG Energyhttp://www.dongenergy.com/27.30065.650
43Statoil Refining Denmarkhttps://www.statoil.com/47.50063.050
44Dansk Supermarkedhttps://dansksupermarked.com/24.50061.100
45FLSmidth & Co.http://www.flsmidth.com/21.90057.850
46Alsohttps://also.com15.80055.900
47Vestas Wind Systemshttps://www.vestas.com/56.30050.700
48Energinet.dkhttps://energinet.dk/12.80050.700
49TDChttps://tdcgroup.com/19.30039.000
50Jysk Holdinghttp://jysk.com/283.00036.400
51Arla Foodshttps://www.arla.com22.00035.100
52LM Wind Power Holdinghttps://www.lmwindpower.com/8.00032.500
53Carlsberghttp://www.carlsberg.com/15.00031.200
54Blue Water Holdinghttps://www.bws.net/6.50027.950
55Novozymeshttps://www.novozymes.com/20.10027.300
56Chr. Hansen Holdinghttp://www.chr-hansen.com/13.00024.050
57Rambøll Gruppenhttp://www.ramboll.com/13.40023.400
58Danske Commoditieshttps://danskecommodities.com/1.50022.750
59Hofor Forsyning Holdingwww.hofor.dk/17.00022.750
60Kopenhagen Furhttp://www.kopenhagenfur.com/8.00020.150
61GN Store Nordhttp://www.gn.com/15.60020.150
62Rockwool Internationalhttp://www.rockwoolgroup.com/5.50018.200
63J-F. Lemvigh-Müller Holdinghttps://www.lemu.dk/17.40017.550
64Aalborg Portland Holdinghttp://www.aalborgportland.dk/7.90016.900
65Solarhttps://www.solar.eu/1.90015.600
66DLGhttps://www.dlg.dk/11.60013.650
67Dampskibsselskabet Nordenhttps://www.ds-norden.com/3.40013.650
68Ateahttps://www.atea.com/5.40011.700
69Royal Unibrewhttp://www.royalunibrew.com/6.50011.050
70Leo Pharmahttp://www.leo-pharma.com/4.40010.400
71Dagrofahttps://www.dagrofa.dk/19.2009.750
72Hempel Gruppenhttp://www.hempel.com/8.9009.750
73Danish Agrohttp://www.danishagro.dk/12.8009.100
74Haldor Topsøehttps://www.topsoe.com/6.0007.800
75Energi Danmarkhttp://www.energidanmark.dk/1.7007.150
76Biomar Grouphttp://www.biomar.com/3.5007.150
77Icopalhttp://www.icopal.com/1.2005.051
78Semler Gruppenhttp://semler.dk/2.8003.088
79Nomecohttps://www.nomeco.dk/2.3001.729
80Scandinavian Tobacco Grouphttp://www.st-group.com/3.6001.697
81NKT Holdinghttp://www.nkt.com1.7001.638
82Royal Greenlandhttp://www.royalgreenland.com/1.9001.573
83Danish Crownhttps://www.danishcrown.com/2.8001.385
84Orifarm Grouphttps://www.orifarm.com/511995
85Per Aarsleffhttp://www.aarsleff.com/1.200930
86Fleggaard Holdinghttp://www.fleggaard-holding.dk/4.100930
87Schouw & Co.https://www.schouw.dk/1.200897
88Nic. Christiansen Holdinghttps://www.nc.dk/576780
89Thornicohttp://www.thornico.com/1.400624
90Monjasa Holdinghttps://monjasa.com1.500579
91MT Højgaardhttp://mth.com/529247
92NEAS Energyhttps://www.neasenergy.com/674234
93DT Group Holdingshttps://starkgroup.dk/1.000189
94Ultranavhttp://www.ultranav.dk/66169
95United Shipping & Trading Companyhttp://ustc.dk/156117
96Ticanhttp://www.tican.com/18752
97Aller Holdinghttp://www.allerholding.dk/9452
98Interdan Holdingwww.interdan.dk33146
99Euro Cater Grouphttp://www.euro-cater.com/5913
100Jysk i TysklandSe Jysk Holding0

De 8 universiteter i Danmark og de 10 bedste universiteter i verden

Denne tabel tager udgangspunkt i DKuni og Times higher Education lister over universiteter.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Massachusetts Institute of Technologyhttp://web.mit.edu/13.900.00071.500.000
2Harvard Universityhttps://www.harvard.edu/5.300.00045.500.000
3Stanford Universityhttps://www.stanford.edu/4.800.00039.650.000
4University of California, Berkeleyhttp://www.berkeley.edu/3.900.00032.500.000
5University of Oxfordhttp://www.ox.ac.uk/1.800.00011.050.000
6University of Cambridgehttps://www.cam.ac.uk/1.800.0009.100.000
7Princeton Universityhttps://www.princeton.edu/1.500.0009.100.000
8California Institute of Technologyhttp://www.caltech.edu/1.000.0004.140.500
9Imperial College Londonhttps://www.imperial.ac.uk/546.0004.101.500
10ETH Zurich – Swiss Federal Institute of Technology Zurich Switzerlandhttps://www.ethz.ch/933.0002.606.500
11Københavns Universitetwww.ku.dk 552.0001.124.500
12Aarhus Universitetwww.au.dk641.0001.072.500
13Aalborg Universitetwww.aau.dk332.0001.066.000
14Copenhagen Business Schoolwww.cbs.dk162.000786.500
15Syddansk Universitetwww.sdu.dk290.000669.500
16Danmarks Tekniske Universitetwww.dtu.dk229.000301.600
17IT-Universitetet i Københavnwww.itu.dk25.400118.300
18Roskilde Universitetwww.ruc.dk63.300109.850

De største banker i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Wikipedias liste over danske pengeinstitutter.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Nordeahttps://www.nordea.dk/823.0005.297.500
2Jyske Bankhttps://www.jyskebank.dk/438.0003.633.500
3Danske Bankhttps://danskebank.dk/768.0002.210.000
4Spar Nord Bankhttps://www.sparnord.dk/170.0001.397.500
5Sparekassen Vendsysselhttps://www.sparekassen-vendsyssel.dk/44.9001.222.000
6Arbejdernes Landsbankhttps://www.al-bank.dk/201.000832.000
7Saxo Bankhttps://www.home.saxo/42.600721.500
8Sparekassen Sjælland-Fynhttps://www.spks.dk/62.100663.000
9Sparekassen Thyhttps://www.sparthy.dk/22.900624.000
10Lån & Spar Bankhttps://www.lsb.dk/87.200427.050
11Alm. Brand Bankhttp://www.almbrand.dk/83.300392.600
12Jutlander Bankhttps://jutlander.dk/38.900338.000
13Nordjyske Bankhttps://www.nordjyskebank.dk/66.000310.050
14Sydbankhttps://www.sydbank.dk212.000273.000
15Nykredit Bankhttps://www.nykredit.dk/93.100170.950
16Den Jyske Sparekassehttps://www.djs.dk/61.400124.150
17Sparekassen Kronjyllandhttps://www.sparkron.dk/61.20089.700
18Vestjysk Bankhttps://www.vestjyskbank.dk/42.90040.300
19Danske Andelskassers Bankhttps://www.andelskassen.dk/67.60027.950
20Middelfart Sparekassehttps://midspar.dk/17.00020.150
21Ringkjøbing Landbobank, Aktieselskabhttps://www.landbobanken.dk/19.3007.150

De største forsikringsselskaber i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Vupeas liste over de 20 største forsikringsselskaber i Danmark.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Topdanmark Forsikringhttps://www.topdanmark.dk/59.300601.250
2If Skadeforsikringhttps://www.if.dk/31.600448.500
3Alm. Brand Forsikringhttp://www.almbrand.dk/83.300392.600
4Tryg Forsikringhttps://tryg.dk/64.900349.700
5Alka Forsikringhttps://www.alka.dk/40.000295.100
6Sygeforsikringen “danmark”https://www.sygeforsikring.dk/135.000200.850
7GF-Forsikringhttps://www.gfforsikring.dk/29.800169.000
8Codan Forsikringhttps://www.codan.dk/21.700138.450
9HDI-Gerling Forsikringhttps://www.hdi.global/13.200126.750
10Lærerstandens Brandforsikringhttps://www.lb.dk/49.700113.750
11Gjensidige Forsikringhttps://www.gjensidige.dk/17.700105.300
12PFA Pensionhttps://pfa.dk/25.60091.650
13Danica Pensionhttp://www.danicapension.dk/21.50065.650
14Sønderjysk Forsikringhttps://www.soenderjysk.dk/5.10063.700
15PenSam Forsikringhttps://www.pensam.dk/19.80037.700
16Lokal Forsikringhttps://lokal.dk/3.60028.600
17Købstædernes Forsikringhttps://www.kfforsikring.dk/3.90027.300
18Vestjylland Forsikringhttps://www.vestjylland.dk/2.80021.450
19Himmerland Forsikringhttps://www.himmerland-forsikring.dk/1.50016.900
20Thisted Forsikringhttps://www.thistedforsikring.dk/4.00012.350

De største advokathuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en nyhed fra MWBlaw.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Lett Advokatpartnerselskabhttps://www.dlapiper.com72.800650.000
2Ret & Rådhttps://www.ret-raad.dk/19.700103.350
3Jost Jensen, Thomasen & Partnerehttps://www.advodan.dk/21.200102.050
4Delacourhttp://dk.delacour.dk/4.90054.600
5Bech-Bruunhttp://www.bechbruun.com/7.90028.600
6Kromann Reumerthttps://www.kromannreumert.com/6.30014.950
7Focus Advokaterhttp://www.focus-advokater.dk/1.70013.000
8Forum Advokaterhttp://www.forumadvokater.dk/2.6009.100
9Plesnerhttps://www.plesner.com/4.4008.450
10Hortenhttp://www.horten.dk/4.1006.500
11Kielberg Advokaterhttps://kielberg.com/7046.474
12Accurahttp://www.accura.dk/1.5005.948
13Elmer & Partnerehttp://elmer-adv.dk/9374.206
14Dahlhttps://www.dahllaw.dk/1.9004.102
15Advokatkompagniethttp://www.advokatkompagniet.dk/3082.841
16AdvokatŒrmaet Vingaardshushttp://vingaardshus.dk/4132.093
17Kaalund & Partnerehttps://www.bklaw.dk/5531.710
18Clemens Advokaterhttp://www.clemenslaw.dk/4431.625
19Dreist Advokaterhttp://dreiststorgaard.dk/3781.625
20Judicahttp://www.judica.dk/2461.554
21Grubbe Advokaterhttp://wzn.dk/911.476
22Rønne & Lundgrenhttp://lundgrens.dk/6961.268
23Norrbom Vindinghttp://www.norrbomvinding.com/8171.248
24Bruun & Hjejlehttp://www.bruunhjejle.dk/1.6001.209
25Moalem Weitemeyer Bendtsenhttp://www.mwblaw.dk/6051.151
26Skov Advokaterhttp://www.skovadvokater.dk/725975
27Advokathusethttp://advokathuset.dk/461962
28Gorrissen Federspielhttp://www.gorrissenfederspiel.com/2.500917
29Kirk Larsen & Ascaniushttp://www.kirklarsen.dk/548904
30Penta Advokaterhttp://www.penta.dk/293891
31Viltofthttp://viltoft.dk/252787
32Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & P.http://www.mazanti.dk/610475
33Flemming Jensenhttps://fjlaw.dk/206462
34Lassen Ricardhttp://www.lassenricard.dk/164462
35Smith Knudsenhttp://www.smithknudsen.dk/373384
36August Jørgensen Advokaterhttp://www.augustj.dk/85345
37Bonnesen Advokaterhttp://bonnesen.dk/182332
38Nielsen Nøragerhttps://nnlaw.dk/281260
39Lund Elmer Sandagerhttp://les.dk/306208
40Kønig & Partnerehttp://www.danlaw.dk/204130
41Jon Palle Buhlhttp://www.jpb.dk/119104
42Nyborg & Rørdamhttp://nrlaw.dk/20026
43SVEJGAARD | GALST | QWISThttp://galst.dk/00

De største konsulenthuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en analyse fra Computerworld.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1IBM Danmark ApShttps://www.ibm.com5.400.00042.250.000
2Accenture A/Shttps://www.accenture.com942.0006.032.000
3McKinsey & Companyhttps://www.mckinsey.com/400.0005.284.500
4Bainhttp://www.bain.com/135.0002.151.500
5BCGhttps://www.bcg.com/161.0001.053.000
6PA Consulting Group A/Shttp://www.paconsulting.com/17.900616.200
7IDC Nordic A/Shttp://idc.com/40.000379.600
8Unisys A/Shttp://www.unisys.com/78.600274.950
9A. T. Kearney Denmark A/Shttps://www.atkearney.com/27.000143.000
10Cowi A/Shttp://www.cowi.com9.80058.500
11Visma Consulting A/Shttps://www.visma.dk/6.80044.850
12Implement Consulting Group P/Shttp://implementconsultinggroup.com/4.70030.550
13Rambøll Management Consulting A/Shttp://www.ramboll.com11.10024.700
14Westergaard A/Shttp://www.westergaard.dk/99216.250
154D Konsulenterne A/Shttps://www.4d.dk/92115.600
16Capgemini Sogeti Danmark A/Shttps://www.capgeminisogeti.dk/2.00014.300
17Valtech A/Shttps://www.valtech.com/6.70013.650
18Delegate A/Shttps://www.delegate.dk/1.70012.350
19Netcompany IT And Business Consulting A/Shttps://www.netcompany.com/2.40011.050
20Progressive A/Shttps://www.progressive.dk/1.0005.857
21Specialisterne ApShttp://specialisterne.com/3.3004.563
22Peytz & Co. A/Shttps://peytz.dk/2.0004.479
23ProActive A/Shttps://www.proactive.dk/6753.887
24Devoteam Consulting A/Shttp://www.devoteam.dk/7103.842
25Peak Consulting Group ApShttp://peakconsulting.dk/3883.712
26Prodata Consult A/Shttp://www.prodata.dk/1.4002.243
27Basico P/Shttps://www.basico.dk/3772.009
28Atkins Danmark A/Shttp://atkins.dk/8801.619
29Projectum ApShttp://www.projectum.dk/2211.482
30Sopra Steria A/Shttps://www.soprasteria.dk/4841.417
31Testhuset A/Shttps://testhuset.dk/2031.326
32C2IT A/Shttps://www.c2it.dk/2391.300
33Impact A/Shttp://www.impact.dk/5901.099
34Coretech A/Shttp://ctglobalservices.com/3641.073
35Webtop A/Shttp://webtop.dk/182852
36Outforce A/Shttp://outforce.dk/252715
377N A/Shttps://www.7n.com/1.200683
38Twins Consulting ApShttps://www.twinsconsulting.dk/328624
39Globeteam A/Shttp://globeteam.com/374475
40Experis A/Shttps://www.experis.dk/217397
41Innofactor Business Solutions ApShttp://www.innofactor.dk/138358
42Venzo A/Shttp://venzo.com/123312
43A-2 A/Shttp://www.a-2.dk/96260
44Euro-Consult A/Shttps://www.mansoft.dk/259228
45Integra Consult A/Shttp://integra.dk/46221
46Symfoni Software, Danmark ApShttps://symfoni.com/141195
47Cor-Nator A/Shttps://www.cornator.com/168163
48Ahoc A/Shttp://www.ahoc.dk/121150
49NineConsult A/Shttps://nine.dk/19298
50Proacteur ApShttp://proacteur.com/3598
51Commentor A/Shttp://commentor.dk/33585
52ChangeGroup ApShttp://www.changegroup.dk/19146
53Solvo it Apshttp://www.solvoit.com/4146
54Kraftvaerk A/Shttp://kraftvaerk.com/31039
55Netplan A/Shttp://www.netplan.dk/10339
56Zenit Consult A/Shttp://www.zenit.dk/13033
57Convision A/Shttp://www.convision.dk/11220
58Bizbrains A/Shttps://www.bizbrains.com520
59Knowledge Cube A/Shttps://www.knowledgecube.net/8213
60Edora A/Shttp://www.edora.dk/6313
61Capital Market Partners A/Shttp://www.cmp.as/327
62Conecto A/Shttps://conecto.dk/600

De største revisionshuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en liste fra Business.dk.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Deloittehttps://www2.deloitte.com1.200.0007.800.000
2PWChttps://www.pwc.com/876.0006.350.500
3EYhttp://www.ey.com739.0004.550.000
4KPMGhttps://kpmg.com771.0003.802.500
5RSM Plushttps://www.rsm.global/56.200136.500
6Grant Thorntonhttps://www.grantthornton.com/22.90083.850
7BDOhttps://www.bdo.dk/11.50028.600
8Beierholmhttps://www.beierholm.dk/6.30015.600
9Martinsenhttp://www.martinsen.dk/6161.554
10Redmarkhttps://redmark.dk/7141.079

Danske startups

Denne tabel tager udgangspunkt i Cphftws liste over startups.

Skriv til os på [email protected], hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

NrVirksomhedWebsiteTrafik / månedVærdi DKK / måned
1Trustpilothttps://www.trustpilot.com/17.600.00058.500.000
2Zendeskhttps://www.zendesk.com/8.700.00046.800.000
3Unityhttps://unity3d.com/5.100.00024.050.000
4Todoisthttps://todoist.com/720.0007.800.000
5Issuuhttps://issuu.com/4.000.0006.454.500
6Iconfinderhttps://www.iconfinder.com/2.700.0005.297.500
7Runrepeathttps://runrepeat.com/995.0003.737.500
8Bitbuckehttps://bitbucket.org/853.0003.107.000
9Momondohttps://www.momondo.com/793.0001.443.000
10Mikonomihttps://www.mikonomi.dk/42.6001.443.000
11Endomondohttps://www.endomondo.com/350.0001.157.000
12Aminohttps://www.amino.dk/241.000812.500
13Vivinohttps://www.vivino.com/268.000793.000
14SimpleSitehttp://www.simplesite.com/191.000793.000
15Podiohttps://podio.com/93.200767.000
16SAXOhttps://www.saxo.com/569.000682.500
17Just Eathttps://www.just-eat.com/476.000624.650
18Trendsaleshttps://www.trendsales.dk/232.000555.750
19e-conomichttps://www.e-conomic.dk/167.000554.450
20Glampinghubhttps://glampinghub.com/66.400449.150
21Boligahttp://www.boliga.dk/270.000425.100
22Playdeadhttp://www.playdead.com/95.900407.550
23AutoUnclehttps://www.autouncle.dk/133.000391.300
24SPAMfighterhttp://www.spamfighter.com/56.300389.350
25Umbracohttps://umbraco.com/17.700371.150
26Samlinohttps://www.samlino.dk/29.700368.550
27Dating.dkhttps://www.dating.dk/34.900299.000
28Artboosthttps://artboost.com/102.000214.500
29Bredbåndsmatchhttp://www.bredbaandsmatch.dk/55.400202.150
30Graduatelandhttps://graduateland.com43.800192.400
31Comparohttps://www.comparo.dk/8.900177.450
3224slideshttps://24slides.com/25.900175.500
33Bloggers Delighthttp://bloggersdelight.dk/56.100169.650
34GoMorehttps://gomore.dk/100.000163.800
35Webcrmhttps://www.webcrm.com/3.300150.800
36Luxplushttps://www.luxplus.dk/55.800146.250
37Single.dkhttps://www.single.dk/19.200144.300
38AirHelphttps://www.airhelp.com36.100127.400
39Hungry.dkhttps://www.hungry.dk/81.700125.450
40Bookanauthttps://bookanaut.com/62.400119.600
41Bilpriserhttp://www.bilpriser.dk/44.200119.600
42Zmagshttps://zmags.com/37.800115.700
43Katonihttps://www.katoni.dk/48.300114.400
44Dinerohttps://dinero.dk/21.900113.100
45Legal Deskhttps://www.legaldesk.dk/42.500102.700
46OpenHourshttps://openhours.dk/145.00097.500
47Autobutlerhttps://www.autobutler.dk/43.70096.850
48Pixelzhttps://www.pixelz.com/17.70094.900
49Kiloo Gameshttp://kiloo.com/44.30094.250
50Realm.iohttps://realm.io/54.80092.300
51Billettohttps://billetto.dk/52.20092.300
52DGDAhttps://duglemmerdetaldrig.dk/28.90083.200
53Agerahttps://www.ageras.dk/18.60079.300
54nemlig.comhttps://www.nemlig.com/73.00078.000
55Bowntyhttps://bownty.dk/68.00076.050
56DinnerBookinghttp://dinnerbooking.com/44.90076.050
57Sendentanke.dkhttps://sendentanke.dk/23.20074.100
58Eventzonen.dkhttps://eventzonen.dk/20.60073.450
59Greenmatchhttps://www.greenmatch.dk/10.40073.450
60Tradeshifthttps://tradeshift.com/11.30072.800
61Libratonehttps://www.libratone.com/19.60069.550
62Boligsurfhttp://www.boligsurf.dk/59.00066.300
63Billy’s Billinghttps://www.billy.dk15.70064.350
64Falcon Socialhttps://www.falcon.io/8.30064.350
65Proinvestorhttp://www.proinvestor.com/15.90062.400
66Ungarbejde.dkhttps://www.ungarbejde.dk/37.00058.500
67Dynaccounthttps://dynaccount.dk/1.80058.500
68Game Analyticshttps://www.gameanalytics.com/3.40055.250
69Rush fileshttps://rushfiles.com/4.50053.950
70AIRTAMEhttps://airtame.com/15.20051.350
71Plandayhttps://www.planday.com/8.80048.750
72Wordyhttps://www.wordy.com/3.60046.800
73Ekspertvalg.dkhttps://www.ekspertvalg.dk/2.90046.150
74Begravelsesguidenhttp://www.begravelsesguiden.dk/2.30042.250
75Yaneedahttps://www.yaneeda.com/10.10041.600
76Mofibohttps://mofibo.com32.30038.350
77Meeboxhttps://meebox.net7.80038.350
78Woolspirehttps://woolspire.com30.20034.450
79GenieBelthttps://geniebelt.com/3.70033.800
80Timeloghttps://www.timelog.com/2.80033.800
81Me-moverhttps://me-mover.com/2.50033.150
82AIAIAIhttps://aiaiai.dk/13.90031.850
83Likedhttps://www.liked.dk/16.20030.550
84NinjaMockhttps://www.ninjamock.com/8.00026.650
85Ovivohttps://www.silkeborgdata.dk8.30025.350
86Jam Originhttp://www.jamorigin.com/6.50025.350
87Templafyhttps://www.templafy.com/1.20025.350
88Booomeranghttp://www.booomerang.dk/4.60021.450
89Mackablerhttps://mackabler.dk/7.20020.150
90Liveintenthttps://liveintent.com/1.90019.500
91Panorama9https://panorama9.com/1.10019.500
92Labsterhttps://www.labster.com/3.60018.200
93OnlineRecruithttp://www.onerecruit.com/16918.200
94E-takeawayhttps://takeout.dk/5.90017.550
95Coinifyhttps://www.coinify.com/5.60017.550
96Homewingshttps://homewings.co.uk/69017.550
97Odendohttps://www.odendo.dk/14.20016.900
98Lendinohttps://www.lendino.dk/2.00016.900
99Respacehttps://respace.dk/1.50016.900
100Cloud Peoplehttp://www.cloud-people.dk/74915.600
101Osuma.dkhttps://osuma.dk/20.10014.950
102ShopGunhttps://shopgun.com/19.70014.950
103Foxylexhttps://www.foxylex.dk/14.80014.950
104DreamModels.dkhttps://www.dreammodels.dk/5.50014.950
105Be My Eyeshttp://bemyeyes.com/4.30014.950
106Soonrhttps://www.soonr.com/1.90014.950
107Frokost.dkhttps://www.frokost.dk/1.80014.950
108Soplyhttps://soply.com/97914.950
109iPaperhttps://www.ipaper.io/5.80014.300
110Fitbayhttps://fitbay.com/2.70013.650
111Sybogameshttp://sybogames.com/6.90013.000
112Simpeltregnskabhttps://simpeltregnskab.dk/65313.000
113Slideshophttps://slideshop.com/4.50012.350
114Shoptimizerhttps://shoptimizer.dk/2.40012.350
115GoMentorhttps://www.gomentor.com/1.60012.350
116Findroommate.dkhttps://www.findroommate.dk/11.60011.700
117Freetrailerhttp://www.freetrailer.dk/10.60011.700
118Son of a Tailorhttps://www.sonofatailor.com/3.00011.700
119Downtownhttps://www.downtown.dk9.0009.750
120Nordiskspilhttp://www.nordiskspil.dk/8.6009.750
121Sproomhttps://www.sproom.net/2.7009.750
122Orckestrahttps://c1.orckestra.com/9419.750
123Restudyhttps://www.restudy.dk/45.6009.100
124Onlinebooqhttps://www.onlinebooq.dk/4.2009.100
125Peakonhttps://peakon.com/7779.100
126Ahandyhand.dkhttps://handyhand.dk/3.8008.450
127BetterNowhttps://www.betternow.org/3.3008.450
128Autoparts24http://www.autoparts24.dk/3.2008.450
129Komfo Platformhttps://komfo.com/7308.450
130Takeofferhttp://www.takeoffer.dk/5.1007.150
131Room Servicehttps://roomservice.dk/4.4007.150
132Twentythreehttps://www.twentythree.net/2.9007.150
133Penneohttps://penneo.com/1.1006.500
134Lovecasthttps://www.lovecast.dk/5386.500
135Spiirhttps://www.spiir.dk/4.1006.253
136Tradablehttps://tradable.com/4956.221
137Firmafonhttps://www.firmafon.dk/2.8006.201
138Getvolthttps://getvolt.dk/3.7006.104
139Swipxhttps://swipx.com/6886.013
140Reshopperhttp://www.reshopper.com/2.0005.408
141Ge.tthttp://ge.tt/4.9005.350
142Tradonohttp://tradono.com/1.7005.103
143Tourstarthttps://tourstart.org/1.2005.005
144Forecasthttps://www.forecast.it/2334.823
145Bapoonhttp://www.bapoon.dk/3.0004.732
146Wedoisthttps://wedoist.com/5844.225
147Queue-ithttps://queue-it.com/1.1003.991
148Bog.nuhttps://bog.nu/4.6003.757
149Shopboxhttps://shopbox.com/7553.744
150AppHarborhttps://appharbor.com/1.2003.562
151Wannasporthttps://www.wannasport.dk/3.4003.523
152Leapfunderhttps://www.leapfunder.com/5083.426
153Bookingabushttps://www.bookingabus.com/1.1003.302
154Tweakkerhttps://www.tweakker.com/2.8003.120
155Anywearhttps://anywear.dk/1.6002.899
156Everplaceshttps://everplaces.com/1.7002.808
157Early Birdhttps://www.earlybird.dk/5.1002.789
158Abacushttps://abacus.dk/3.5002.763
159Miintohttp://www.miinto.com/9.3002.711
160Writereaderhttps://www.writereader.com/3122.568
161Openflowhttp://openflow.dk/602.483
162Klubmodulhttp://www.klubmodul.dk/8102.418
163Fishtriphttps://www.fishtrip.dk/1.9002.295
164Greentickethttps://greenticket.dk/1.8002.132
165Hairtoolshttp://www.vierhairtools.dk/1.2001.957
166DukaPChttps://www.dukapc.dk/1.9001.918
167Tourboks.comhttps://www.tourboks.com/1.8001.632
168Ideahuntershttp://ideahunters.dk/1551.580
169Opbeathttps://opbeat.com/5341.573
170ChurchWebhttps://www.churchdesk.com/7471.521
171Crowdiohttps://crowdio.com/7481.476
172Pocketriskhttps://www.pocketrisk.com/1101.469
173Meartohttps://www.mearto.com/1421.437
174Ubivoxhttps://www.ubivox.com/1.4001.391
175Nabohttp://www.nabo.dk/2571.242
176Noscohttp://nos.co/3871.222
177Waremakershttps://www.waremakers.com/5411.112
178Wantrhttp://wantr.com/6351.086
179Kontainerhttps://www.kontainer.com/671.008
180Itsoncrafthttps://itsoncraft.com/818995
181Tractrachttp://www.tractrac.com/776988
182Just soldhttp://just-sold.dk/502923
183Memithttp://memit.com/4.700904
184Huginhttp://www.hugin.com/604891
185Robocathttp://robo.cat/427832
186Colegohttps://colego.dk/488819
187Griphttps://grip.events/152767
188Wiredeltahttps://wiredelta.com/880715
189Pine Tribehttp://pinetribe.com/661715
190Madloghttps://www.madlog.dk3.800709
191iPosenhttps://www.iposen.dk/317663
192Conferizehttps://www.conferize.com/928637
193Warmmusichttps://warmmusic.net/336611
194Elviumhttps://elvium.com/81611
195CompanYounghttps://companyoung.com/297598
196Fibrenetixhttp://www.fibrenetix.com/66585
197Afhenthttp://afhent.dk/897579
198GreenGo Energyhttp://greengoenergy.com/168572
199Clearhaushttps://www.clearhaus.com/939475
200Arbeahttps://www.arbea.dk/222475
201Cranbergerhttp://www.cranberger.com/55436
202Novaxhttp://www.novax.dk/429423
203CloudSprouthttp://www.cloudsprout.dk/31410
204My4http://www.my4.io/162384
205hipKey™http://www.hippih.com/180377
206MotilityCounthttps://www.swimcount.com/183371
207Roccamorehttps://www.roccamore.com/397345
208Tid til dighttp://www.tidtildig.nu/702312
209Brain plushttps://www.brain-plus.com/519306
210Driversnotehttps://www.driversnote.com/88299
211ECOmovehttp://ecomove.dk/104280
212Brainreaderhttps://brainreader.net/102273
213Fashion Finderhttp://fashionfinderapp.com/58267
214Linkfirehttps://linkfire.com/862247
215Usertribehttps://usertribe.com/230234
216Moodagenthttp://www.moodagent.com/151234
217Voiceboxerhttp://voiceboxer.com/107215
218Bellmetrichttps://bmetric.com/73195
219Hoovershttp://www.hooves.dk/92182
220Nabbyhttps://www.nabby.dk/142176
221Blackwood Sevenhttps://blackwoodseven.com/404169
222Yeptihttps://yepti.dk/246169
223Alert Metalguardhttp://www.alertsystems.dk/89169
224Danish Aviation Systemshttp://www.danishaviationsystems.dk/55169
225Traedehttp://traede.com/111156
226Musculahttp://www.muscula.com/46156
227Twinbodyhttps://www.twinbody.com/270143
228Deloguehttp://delogue.com/193143
229Voltsethttp://new.voltset.com/94137
230Pinstripedhttps://www.pinstriped.com/142130
231Splitterhttp://www.splitterhq.com/133117
232Opeeplhttp://www.opeepl.com/39117
233LoveMyHomehttp://www.lovemyhome.net/199111
234Sensoristhttps://sensorist.com/88104
235Zadaahttps://zadaa.co/51678
236Sofushttps://sofus.dk89672
237Athliithttps://athliit.com/42372
238Access Technologyhttp://acct.dk/10972
239BLIP Systemshttp://blipsystems.com/22665
240Novemberfirsthttps://novemberfirst.com/17065
241Zervedhttp://www.zervedapp.com/12165
242Actimohttp://actimo.com/11565
243Planetohttp://planeto.com/10565
244Dixahttps://dixa.com/12559
245Orkahttp://www.owis.com/5959
246Craftworkhttp://craftwork.dk/3859
247Harbahttps://harba.co/16252
248Gruvihttps://gruvi.tv/8452
249Circalhttp://www.circal.com/5852
250Tonsserhttp://tonsser.com/1.60046
251Fresh.Landhttp://www.fresh.land/6846
252Relinkhttps://relinklabs.com/71239
253Sociotransithttp://www.sociotransit.com/3039
254Chroma Studioshttp://chroma-studios.com/2439
255Miiskinhttp://miiskin.com/2039
256Deeplehttps://deeple.com/1039
257Pinscreenhttp://pinscreen.com/18233
258Followmusichttp://www.followmusic.com/2933
259Touchpeakhttps://touchpeak.com/2133
260Ducksuitehttp://ducksuite.com/4126
261TeleSkinhttp://www.teleskin.org/1326
262Coders Trusthttp://www.coderstrust.com/2.20020
263Borigohttps://www.borigo.dk/14320
264Veriduhttp://www.veridu.com/10320
265The Nordic Webhttps://thenordicweb.com/4120
266JobWalkhttp://www.jobwalk.dk/2820
267Arpediohttp://www.arpedio.com/720
268The 3rd Streethttps://the3rdstreet.com/1013
269Dantelohttps://www.dantelo.com/1013
270DiscoverCityhttp://www.discovercity.dk/913
271AfricaPacehttp://www.africapace.com/513
272Plan Pennyhttp://www.planpenny.com/213
273Squidhubhttps://www.squidhub.com/6097
274BluSense Diagnosticshttp://www.blusense-diagnostics.com/427
275Kitexhttp://kitex.tech/327
276MyDefencehttp://mydefence.dk/277
277Contentcubehttp://www.contentcube.dk/127
278Triptalehttp://www.triptale.net/47
279KicksTorohttp://www.kickstoro.com/27
280eBinderhttps://ebinder.dk/17
281Haxihttps://haxi.me/3180
282Sponstahttps://www.sponsta.com/2870
283Match My Thesishttp://www.matchmythesis.com/2020
284Sekoiahttp://www.sekoia.dk/1170
285Woomiohttps://www.woomio.com/1140
286Scalgohttp://scalgo.com/1120
287Planelyhttp://www.planely.com//960
288iLocatorhttp://www.ilocator.com/900
289EasySizehttps://www.easysize.me/870
290Cortriumhttps://cortrium.com/850
291Rebel Penguinhttps://www.rebelpenguin.dk/660
292Capdeskhttp://www.capdesk.com/590
293aPureBasehttp://apurebase.com/540
294MeeWeehttps://what.meewee.com/420
295Tuteehttp://tutee.dk/390
296Augmentohttp://www.augmento.ai/380
297Gloinhttp://www.gloin.es/340
298GoDrivehttps://www.godrive.dk/340
299Sidelyhttps://sidely.net/320
300Kiggithttp://kiggit.com/150
301Kondutohttp://saninudge.com/150
302Lokalisthttps://www.lokalist.dk/150
303Upodihttp://www.upodi.com/140
304Advalighthttp://advalight.com/120
305Kanbanahttp://kanbana.com/110
306CodeSealerhttp://codesealer.com/100
307Echo.ithttps://echo.it/100
308Bitrakehttp://www.bitrake.com/80
309Green Trap Onlinehttp://greentraponline.dk/60
310Krownapphttps://www.krownapp.com/60
311M-PAYGhttp://www.mpayg.com/50
312Zenbuhttps://zenbu.ai/50
313TAGLOCKhttp://taglock.dk/40
314Switch-gearshttp://switch-gears.dk/40
315Swapkidshttp://swapkids.dk/40
316PitchXOhttps://pitchxo.com/30
317Shopautomatorhttp://www.shopautomator.dk/30
318Greenbytehttp://millwatcher.com/20
319Picturizehttp://picturize.dk/10
320Syncorderhttp://www.syncorder.com/10
321Your Global Eyehttp://yourglobaleye.com/10
322A2Ihttp://www.a2i.dk/00
323AeonCinehttps://aeoncine.com/00
324Aidbuilderhttp://www.aidbuilder.com/00
325A million mailshttp://www.amillionmails.com/00
326Apiosofthttps://apiosoft.com/00
327Biomicorehttp://biomicore.com/00
328CloudWriterhttp://cloudwriter.dk/00
329Donation Roadhttp://donationroad.com/00
330eye4TALENThttp://www.eye4talent.com/00
331Onomondohttp://onomondo.com/00
332Jeptihttp://jepti.dk/00
333klusterrhttp://www.klusterr.com/00
334Magickhttp://www.magick.nu/00
335MoodKickhttp://www.moodkick.com/00
336NannyCPHhttp://www.nannycph.com/00
337Omnirockethttp://www.omnirocket.com/00
338PlayITSoundhttp://www.playitsound.com/00
339Zzzerohttp://zzzero.eu/00
340The social digitshttp://thesocialdigits.com/00
341Towoohttps://heytilde.com/00
342Travviahttp://www.travvia.com/00
343Unfoldsocialhttps://www.unfoldsocial.com/00

Download tabellerne

Du kan downloade et excel ark med analysen her.

Kilder


http://gs.statcounter.com/search-engine-market-share/all/denmark
https://www.incapsula.com/blog/most-active-good-bots.html
https://ahrefs.com/blog/seo-metrics/
https://en.wikipedia.org/wiki/Freemium
https://en.wikipedia.org/wiki/Social_media
https://moz.com/researchtools/ose/
http://cphftw.dk/startups/
https://vupea.com/dk/forsikringsselskaber-i-danmark/
https://da.wikipedia.org/wiki/Liste_over_danske_pengeinstitutter_efter_st%C3%B8rrelse
https://www.business.dk/oekonomi/grafik-her-er-danmarks-1000-stoerste-virksomheder
http://dkuni.dk/omdkuni/De-8-universiteter
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2017/world-ranking#!/page/0/length/25/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/stats
http://www.mwblaw.dk/da-dk/Nyheder/~/media/News/2013/2013-10-28%20Oekonomisk%20Ugebrev%20Tema%20Top%2040%20advokatfirmaer.ashx
https://www.computerworld.dk/art/237929/liste-med-62-danske-it-konsulenthuse-disse-konsulentfirmaer-klarer-sig-bedst
https://www.business.dk/upload//bny/revisorer/02.jpg

You may also like