C20 virksomheder hjemmesider

Analyse: Se hvordan over 600 virksomheder, startups, universiteter, advokater, revisorer, banker og forsikringsselskaber klarer sig på Google

95% af alle søgninger starter på Google. Hvis din virksomhed ikke dukker op i disse søgninger mister virksomheden potentielle kunder og dermed omsætning.

Denne artikel indeholder en analyse af over 600 danske og internationale virksomheders tilstedeværelse på Google. Her kan du kan se hvor meget trafik din- og dine konkurrenters- virksomhed har, og om der er plads til forbedringer.

Se indholdsfortegnelsen for et hurtigt overblik over artiklen.

Om analysen


Som med enhver anden analyse er det vigtigt at forstå tallene, inden man konkluderer noget på baggrund af dem. I den sammenhæng er der 5 vigtige spørgsmål.

 • Hvordan er analysen lavet?
 • Hvor præcise er tallene?
 • Hvad betyder trafik-tallene og værdien af trafikken fra Google?
 • Hvordan kan jeg tjekke, hvordan min hjemmeside rangerer?
 • Hvorfor kan jeg ikke finde min hjemmeside eller min konkurrents hjemmeside?

Hvordan er analysen lavet?

Analysen er lavet ved at bruge en af de førende SEO værktøjer, Ahrefs, som scanner og indekserer hjemmesider med det formål at simulere Google. På den måde kan man få et godt indblik i hvordan ens egen hjemmeside performer, og sammenligne sig med konkurrenter. Ahrefs har en fjerdedel af Google scanningskapacitet, hvilket er mere end Bing og Yahoo. Det betyder, at de kan scanne 6 milliarder sider i døgnet, og at de har 3 trilliarder sider og 200 millioner hjemmesider i deres indeks.

En af funktionerne i Ahrefs er, at de estimerer, hvor meget trafik en hjemmeside modtager fra Google. Det gør de baseret på de keywords en hjemmeside rangerer på, samt søgevolumen for de givne keywords.

Et eksempel kunne være keywordet (nøgleord eller søgeord på dansk) “hælspore”, som der er ca 10.000 månedlige søgninger på. Hvis man ligger nummer 1 på et keyword får man ca 30% på af trafikken. Dvs; hvis din hjemmeside lå nummer 1 på “hælspore” ville du få omkring 3.330 besøgende om måneden på den søgning alene.

Ahrefs estimerer også værdien af den trafik en hjemmeside modtager med udgangspunkt i hvad det ville koste at købe trafikken via reklamer på Google.

Hvis vi tager udgangspunkt i “hælspore” igen, så koster det som udgangspunkt 4,35 kr at købe et klik til sin hjemmeside på den søgning. Det vil sige, at hvis man ligger nummer 1 på den søgning og modtager 3.330 besøgende om måneden vil det have en værdi af 14.485,50 kr. / måned (4,35 kr. / klik ganget med 3.330 klik / måned).

Værdien af trafikken til en hjemmeside er interesant, da det siger noget om værdien af de kunder hjemmesiden tiltrækker.

Et godt eksempel er de to keywords “bilforsikring” og “katteforsikring”. Et klik på “bilforsikring” koster omkring 50 kr. og et klik på “katteforsikring” koster omkring 10 kr. Den store forskel skyldes, at potentielle kunder, som søger på “bilforsikring” er mere værd end potentielle kunder som søger på “katteforsikring”.

Hvor præcise er tallene?

Man kan bedst bruge tallene til at sammenligne hjemmesider, da Ahrefs selv indrømmer, at de underestimerer trafiktallene, men i en sammenligning betyder det ikke det store, da Ahrefs typisk relativt underestimerer alle hjemmesiderne i deres indeks.

Man skal endvidere være opmærksom på, at tallene kan variere fra dag til dag, så det er ikke sikkert at man får det samme resultat, hvis undersøgelsen laves på et andet tidspunkt.

Tallene er trukket mellem den 27/9-17 og 02/10-17.

Hvad betyder trafik-tallene og værdien af trafikken fra Google?

Trafik-tal og værdien af hjemmesiden kan bruges til at sige noget om, hvor populær en hjemmeside eller service er.

Et godt eksempel er Mikonomi, Samlino og Comparo. Hjemmesiderne minder om hinanden, da de alle tre har slået sig op på at sammenligne priser, og hjælpe forbrugerne med at finde de bedste tilbud. Deres fokus er forskellige, men deres forretningsmodel er den samme.

 

Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / Måned
Mikonomi https://www.mikonomi.dk/ 42.600 1.443.000
Samlino https://www.samlino.dk/ 29.700 368.550
Comparo https://www.comparo.dk/ 8.900 177.450

 

Det er tydeligt, at Mikonomi har flest besøgende og den mest værdifulde trafik. Det betyder, at Mikonomi sandsynligvis klarer sig bedst, da de tiltrækker flere, og mere værdifulde, kunder end deres konkurrenter. På sigt betyder det, at Mikonomi har den største sandsynlighed for at blive den førende spiller indenfor deres område i Danmark.

Man skal dog huske, at Google kun er en ud af mange trafikkanaler, hvis man skal lave en mere dybdegående analyse (f.eks. får virksomheder også kunder via sociale medier, traditionelle reklamer, osv.). Samtidig er det vigtigt hvor god hjemmesiden er til at konvertere besøgende til kunder, det vil sige, hvor mange der klikker sig ind på siden som rent faktisk ender med at købe produktet.

Samlet set er Google dog en meget vigtig kanal, da de besøgende kommer af sig selv måned efter måned uden at man skal betale for det, hvis man rangerer godt på Google.

Det kan have en meget stor betydning over tid.

Det er dog også vigtig at pointere, at ikke alle virksomheder har brug for store trafikmængder. B2B virksomheder eller relationsbårede virksomheder har typisk ikke særlig meget trafik, da de markedsfører sig selv via andre kanaler, og da den type af virksomheder normalt har relativt få kunder sammenlignet med B2C virksomheder.

Hvis man derimod har en freemium forretningsmodel eller en anden type af forretningsmodel, som kræver mange kunder er trafik fra Google, sociale medier eller traditionelle reklamer meget vigtig.

Hvordan kan jeg tjekke, hvordan min hjemmeside rangerer?

Man kan ikke tjekke hvordan ens hjemmeside rangerer på Google ved at google sine egne keywords, da Googles søgninger er personaliserede. Da man typisk bruger en del tid på sin hjemmeside rangerer hjemmesiden højere end når andre laver den samme søgning.

Du kan derfor enten bruge startpage.com, som kort sagt er Google uden personalisering eller hvis du har adgang til Search Console, som er et Google værktøj, kan du tjekke præcis hvordan din hjemmeside performer i Google.

Hvis du ikke kan finde din hjemmeside på listen i denne analyse er du velkommen til at skrive til os på jakob@bomanconsulting.dk

Hvorfor kan jeg ikke finde min hjemmeside eller min konkurrents hjemmeside?

Listerne over virksomheder stammer fra forskellige kilder, som du kan se nedenfor:

 • De 100 største virksomheder i Danmark – kilde: Business.dk
 • De 8 universiteter i Danmark og de 10 bedste universiteter i verden: kilder: DKuni og Times higher Education
 • De største banker i Danmark – kilde: Wikipedia
 • De største forsikringsselskaber i Danmark – kilde: Vupea
 • De største advokathuse – kilde: MWBlaw
 • De største konsulenthuse – kilde: Computerworld
 • De største revisionshuse – kilde: Business.dk
 • Danske startups – kilde: Cphftw

Hvis du gerne vil kende dine trafiktal og værdien af din – eller din konkurrents- hjemmeside, er du velkommen til at skrive til os på jakob@bomanconsulting.dk. Tallene fra en til to hjemmesider er gratis, men hvis du ønsker en større analyse vil det være på almindelige konsulentvilkår.

Hvorfor rangerer min hjemmeside dårligere end forventet?


Det er ikke let at rangere godt på Google, især ikke i forhold til keywords med meget konkurrence, da en god placering kan have meget stor betydning.

I tabellen nedenfor kan du se et godt estimat af, hvor meget af trafikken på en søgning ens hjemmeside får, afhængig af hvor på side 1 den er placeret. Det er tydeligt, at man skal være i top 3, hvis der virkelig skal ske noget på trafik-fronten. Det er derfor ikke nok bare at være på side 1, og ens SEO indsats skal være fokuseret, hvis man skal have noget ud af det.

 

Placring på side 1 Procent af trafik Trafik for en søgning med en volumen på 1000
1 35,0% 350
2 15,0% 150
3 10,0% 100
4 8,0% 80
5 6,0% 60
6 4,0% 40
7 2,0% 20
8 1,5% 15
9 1,0% 10
10 0,7% 7

 

Bemærk, at tabellen er et estimat og at fordelingen varierer meget i virkeligheden afhængig af for eksempel:

 • Søgningens karakter: På søgninger med et meget klart svar f.eks. “BMI” og “Danske Bank login” får nummer 1 en langt større del af trafikken end en søgning som “bilforsikring”
 • Overskrift og meta beskrivelse i søgeresultatet: Det er vigtigt, at den tekst er fangende og forklarende, så brugerne hurtigt kan få en ide om hvad sitet handler om
 • Sitets brand: Netdoktor har f.eks. en stor autoritet indenfor sundhedsområdet, hvilket betyder, at brugerne har større sandsynlighed for at klikke ind på en side fra Netdoktor selv om den ikke rangerer så godt.

Nedenfor kan du læse om nogle af de mest typiske grunde til at din hjemmeside ikke performer som du forventer.

Læs mere: Hvad er SEO og hvad betyder det?

Domæne autoritet

Den vigtigste parameter for, hvordan din hjemmeside rangerer på Google er hvor stærkt dit domæne er, hvilket bliver bestemt udfra hvor mange og hvor gode domæner, der linker til din hjemmeside.

Du kan let tjekke autoriteten på dit domæne hos Moz, som er et andet SEO værktøj. Gå ind på deres Open Site Explorer, og indtast dit domæne. Afhængig af den konkurrence du er oppe imod burde du have en ok chance for at nå ind på side 1, hvis din hjemmeside har en Moz Domain Authority på over 25, og hvis din hjemmeside er over 6 til 12 måneder gammel.

Side autoritet

Ligesom et domæne har en autoritet har hver af siderne på din hjemmeside også en autoritet, som bliver bestemt udfra hvor mange og hvor gode domæner, der linker til dine sider.

Sammen med din domæne autoritet er side autoriteten en af de vigtigste faktorer for, hvordan du rangerer.

Du kan let tjekke autoriteten på dine sider hos Moz, som er et andet SEO værktøj. Gå ind på deres Open Site Explorer, indtast url’en til den side du gerne vil have testet og noter din Page Authority. Tjek derefter side autoriteten på top 3 i den søgning du går efter. Hvis I er på niveau er du ok, hvis ikke bør du overveje at bygge links til den side.

Indhold

Indholdet på din hjemmeside er en anden meget vigtig faktor for, hvordan din hjemmeside rangerer på Google.

De typiske fejl er:

Brug af forkerte, eller upræcise, keywords

En af de største fejl er, at man ikke bruger de rigtige keywords. Et godt eksempel på det er PFA, som har valgt at kalde deres sundhedsforsikring for helbredssikring. Udfordringen er, at ingen søger på helbredssikring, når man søger en sundhedsforsikring, hvilket betyder at de ikke kommer op i de rigtige og værdifulde søgninger.

PFA har dog forstået det, og derfor nævner de også ordet sundhedsforsikring de rigtige steder, så de er nået ind i bunden af side 1.

For kort indhold

Google elsker ord, så en af de bedste måder at differentiere sig på nettet er ved at lave godt og gennemarbejdet indhold, som typisk også bliver ret langt. Den typiske udfordring er nemlig ikke mangle af indhold på nettet, men derimod at svarene er spredt over mange artikler på en 300 – 500 ord.

En god tommelfingerregel er altid at skrive over 2.000 ord, hvis det er muligt.

Læs mere: Content Marketing | 3 håndgribelige fordele samt gode eksempler

Tid

Google kan som udgangspunkt ikke lide nyt indhold, og det tager derfor tid at rangere godt.

Ahrefs har lavet en undersøgelse af, hvor lang tid det tager for en side at nå sit fulde potentiale på Google.

Det tager i snit op til 3 år.

Og kun 5,7% af alle de sider de analyserede, nåede ind på side 1 på inden for et år efter de var lanceret.

Tekniske udfordringer

Derudover er der en lang række af tekniske faldgrupper, såsom:

 • DK domæne med engelsk tekst: DK domæner er geografisk afgrænset til Danmark, og søgevolumenerne på engelsk i Danmark er begrænsede. Store sites vil dog typisk have lidt trafik fra andre lande selvom domænet er afgrænset til et bestemt land.
 • Load hastighed: hvis din hjemmeside er meget langsom bliver den nedprioriteret i søgningerne
 • Manglende H overskrifter: mange laver overskrifter med fed, men for at rangere godt er det vigtigt, at man bruger de indbyggede overskrifter som i fagudtryk hedder H1, H2, etc.
 • Mobilvenlig: hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig bliver den nedprioriteret i søgningerne

Værdi og trafik på hjemmesider på Google


Nedenfor finder du trafiktal og værdien af trafikken for over 600 hjemmesider.

De 100 største virksomheder i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Business.dk’s liste over de 1.000 største danske virksomheder. I denne analyse er top 100 af de 1.000 virksomheders hjemmesider analyseret.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i virksomhedernes største corporate hjemmeside og der er kun en hjemmeside med i undersøgelsen. Nogle af virksomhederne har flere hjemmesider, men det har vi valgt at se bort fra i undersøgelsen.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 IBM Danmark https://www.ibm.com/ 5.400.000 41.600.000
2 Lego https://www.lego.com/ 11.500.000 20.800.000
3 Pandora http://www.pandora.net/ 4.200.000 8.450.000
4 Siemens Wind Power https://www.siemens.com/ 1.300.000 6.500.000
5 Elgiganten https://www.elgiganten.dk/ 1.800.000 2.899.000
6 Jeld-Wen http://www.jeld-wen.com/ 143.000 2.151.500
7 MSC Scandinavia Holding https://www.msc.com/ 324.000 1.813.500
8 DSB https://www.dsb.dk/ 847.000 1.651.000
9 Dansk Shell http://www.shell.com/ 288.000 1.553.500
10 Ecco Sko https://ecco.com/ 439.000 1.170.000
11 Grundfos http://www.grundfos.com/ 370.000 1.111.500
12 Danske Spil https://danskespil.dk/ 498.000 923.000
13 Telia Company Danmark https://www.telia.dk/ 254.000 910.000
14 Coop Danmark https://coop.dk/ 681.000 890.500
15 ISS https://www.issworld.com 146.000 650.000
16 XL-Byg https://www.xl-byg.dk/ 288.000 553.150
17 Danfoss http://www.danfoss.com/ 134.000 488.800
18 Circle K Danmark https://www.circlek.com/ 98.400 411.450
19 William Demant Holding (Oticon) https://www.oticon.com/ 27.300 354.900
20 DSV www.dsv.com 86.900 346.450
21 Nets Holding https://www.nets.eu/ 65.100 260.650
22 VKR Holding http://www.velux.com/ 17.600 257.400
23 SAS Group http://www.sasgroup.net 69.800 218.400
24 Rema 1000 Danmark https://rema1000.dk/ 280.000 202.800
25 Novo Nordisk http://www.novonordisk.com/ 42.900 195.000
26 Bygma Gruppen https://www.bygma.dk/ 110.000 167.050
27 OK http://www.ok.dk/ 68.200 163.150
28 Bestseller https://bestseller.com 113.000 162.500
29 KMD https://www.kmd.dk 24.600 154.050
30 H. Lundbeck https://www.lundbeck.com/ 55.400 148.850
31 A.P. Møller - Mærsk https://www.maersk.com/ 85.000 147.550
32 Alfa Laval i Danmark http://www.alfalaval.com/ 19.100 128.050
33 House of Prince http://www.bat.com/ 56.000 120.900
34 DFDS https://www.dfds.com/ 52.700 98.150
35 Falck Holding http://www.falck.com/ 24.600 87.100
36 Egmont http://www.egmont.com/ 44.600 87.100
37 HMN Naturgas https://naturgas.dk/ 18.500 87.100
38 PostNord Danmark http://www.postnord.com/ 120.000 86.450
39 Telenor Danmark Holding https://www.telenor.com/ 92.200 81.900
40 Cowi http://www.cowi.com/ 10.700 78.000
41 Coloplast https://www.coloplast.com/ 6.700 70.200
42 DONG Energy http://www.dongenergy.com/ 27.300 65.650
43 Statoil Refining Denmark https://www.statoil.com/ 47.500 63.050
44 Dansk Supermarked https://dansksupermarked.com/ 24.500 61.100
45 FLSmidth & Co. http://www.flsmidth.com/ 21.900 57.850
46 Also https://also.com 15.800 55.900
47 Vestas Wind Systems https://www.vestas.com/ 56.300 50.700
48 Energinet.dk https://energinet.dk/ 12.800 50.700
49 TDC https://tdcgroup.com/ 19.300 39.000
50 Jysk Holding http://jysk.com/ 283.000 36.400
51 Arla Foods https://www.arla.com 22.000 35.100
52 LM Wind Power Holding https://www.lmwindpower.com/ 8.000 32.500
53 Carlsberg http://www.carlsberg.com/ 15.000 31.200
54 Blue Water Holding https://www.bws.net/ 6.500 27.950
55 Novozymes https://www.novozymes.com/ 20.100 27.300
56 Chr. Hansen Holding http://www.chr-hansen.com/ 13.000 24.050
57 Rambøll Gruppen http://www.ramboll.com/ 13.400 23.400
58 Danske Commodities https://danskecommodities.com/ 1.500 22.750
59 Hofor Forsyning Holding www.hofor.dk/ 17.000 22.750
60 Kopenhagen Fur http://www.kopenhagenfur.com/ 8.000 20.150
61 GN Store Nord http://www.gn.com/ 15.600 20.150
62 Rockwool International http://www.rockwoolgroup.com/ 5.500 18.200
63 J-F. Lemvigh-Müller Holding https://www.lemu.dk/ 17.400 17.550
64 Aalborg Portland Holding http://www.aalborgportland.dk/ 7.900 16.900
65 Solar https://www.solar.eu/ 1.900 15.600
66 DLG https://www.dlg.dk/ 11.600 13.650
67 Dampskibsselskabet Norden https://www.ds-norden.com/ 3.400 13.650
68 Atea https://www.atea.com/ 5.400 11.700
69 Royal Unibrew http://www.royalunibrew.com/ 6.500 11.050
70 Leo Pharma http://www.leo-pharma.com/ 4.400 10.400
71 Dagrofa https://www.dagrofa.dk/ 19.200 9.750
72 Hempel Gruppen http://www.hempel.com/ 8.900 9.750
73 Danish Agro http://www.danishagro.dk/ 12.800 9.100
74 Haldor Topsøe https://www.topsoe.com/ 6.000 7.800
75 Energi Danmark http://www.energidanmark.dk/ 1.700 7.150
76 Biomar Group http://www.biomar.com/ 3.500 7.150
77 Icopal http://www.icopal.com/ 1.200 5.051
78 Semler Gruppen http://semler.dk/ 2.800 3.088
79 Nomeco https://www.nomeco.dk/ 2.300 1.729
80 Scandinavian Tobacco Group http://www.st-group.com/ 3.600 1.697
81 NKT Holding http://www.nkt.com 1.700 1.638
82 Royal Greenland http://www.royalgreenland.com/ 1.900 1.573
83 Danish Crown https://www.danishcrown.com/ 2.800 1.385
84 Orifarm Group https://www.orifarm.com/ 511 995
85 Per Aarsleff http://www.aarsleff.com/ 1.200 930
86 Fleggaard Holding http://www.fleggaard-holding.dk/ 4.100 930
87 Schouw & Co. https://www.schouw.dk/ 1.200 897
88 Nic. Christiansen Holding https://www.nc.dk/ 576 780
89 Thornico http://www.thornico.com/ 1.400 624
90 Monjasa Holding https://monjasa.com 1.500 579
91 MT Højgaard http://mth.com/ 529 247
92 NEAS Energy https://www.neasenergy.com/ 674 234
93 DT Group Holdings https://starkgroup.dk/ 1.000 189
94 Ultranav http://www.ultranav.dk/ 66 169
95 United Shipping & Trading Company http://ustc.dk/ 156 117
96 Tican http://www.tican.com/ 187 52
97 Aller Holding http://www.allerholding.dk/ 94 52
98 Interdan Holding www.interdan.dk 331 46
99 Euro Cater Group http://www.euro-cater.com/ 59 13
100 Jysk i Tyskland Se Jysk Holding 0

De 8 universiteter i Danmark og de 10 bedste universiteter i verden

Denne tabel tager udgangspunkt i DKuni og Times higher Education lister over universiteter.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Massachusetts Institute of Technology http://web.mit.edu/ 13.900.000 71.500.000
2 Harvard University https://www.harvard.edu/ 5.300.000 45.500.000
3 Stanford University https://www.stanford.edu/ 4.800.000 39.650.000
4 University of California, Berkeley http://www.berkeley.edu/ 3.900.000 32.500.000
5 University of Oxford http://www.ox.ac.uk/ 1.800.000 11.050.000
6 University of Cambridge https://www.cam.ac.uk/ 1.800.000 9.100.000
7 Princeton University https://www.princeton.edu/ 1.500.000 9.100.000
8 California Institute of Technology http://www.caltech.edu/ 1.000.000 4.140.500
9 Imperial College London https://www.imperial.ac.uk/ 546.000 4.101.500
10 ETH Zurich – Swiss Federal Institute of Technology Zurich Switzerland https://www.ethz.ch/ 933.000 2.606.500
11 Københavns Universitet www.ku.dk 552.000 1.124.500
12 Aarhus Universitet www.au.dk 641.000 1.072.500
13 Aalborg Universitet www.aau.dk 332.000 1.066.000
14 Copenhagen Business School www.cbs.dk 162.000 786.500
15 Syddansk Universitet www.sdu.dk 290.000 669.500
16 Danmarks Tekniske Universitet www.dtu.dk 229.000 301.600
17 IT-Universitetet i København www.itu.dk 25.400 118.300
18 Roskilde Universitet www.ruc.dk 63.300 109.850

De største banker i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Wikipedias liste over danske pengeinstitutter.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Nordea https://www.nordea.dk/ 823.000 5.297.500
2 Jyske Bank https://www.jyskebank.dk/ 438.000 3.633.500
3 Danske Bank https://danskebank.dk/ 768.000 2.210.000
4 Spar Nord Bank https://www.sparnord.dk/ 170.000 1.397.500
5 Sparekassen Vendsyssel https://www.sparekassen-vendsyssel.dk/ 44.900 1.222.000
6 Arbejdernes Landsbank https://www.al-bank.dk/ 201.000 832.000
7 Saxo Bank https://www.home.saxo/ 42.600 721.500
8 Sparekassen Sjælland-Fyn https://www.spks.dk/ 62.100 663.000
9 Sparekassen Thy https://www.sparthy.dk/ 22.900 624.000
10 Lån & Spar Bank https://www.lsb.dk/ 87.200 427.050
11 Alm. Brand Bank http://www.almbrand.dk/ 83.300 392.600
12 Jutlander Bank https://jutlander.dk/ 38.900 338.000
13 Nordjyske Bank https://www.nordjyskebank.dk/ 66.000 310.050
14 Sydbank https://www.sydbank.dk 212.000 273.000
15 Nykredit Bank https://www.nykredit.dk/ 93.100 170.950
16 Den Jyske Sparekasse https://www.djs.dk/ 61.400 124.150
17 Sparekassen Kronjylland https://www.sparkron.dk/ 61.200 89.700
18 Vestjysk Bank https://www.vestjyskbank.dk/ 42.900 40.300
19 Danske Andelskassers Bank https://www.andelskassen.dk/ 67.600 27.950
20 Middelfart Sparekasse https://midspar.dk/ 17.000 20.150
21 Ringkjøbing Landbobank, Aktieselskab https://www.landbobanken.dk/ 19.300 7.150

De største forsikringsselskaber i Danmark

Denne tabel tager udgangspunkt i Vupeas liste over de 20 største forsikringsselskaber i Danmark.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Topdanmark Forsikring https://www.topdanmark.dk/ 59.300 601.250
2 If Skadeforsikring https://www.if.dk/ 31.600 448.500
3 Alm. Brand Forsikring http://www.almbrand.dk/ 83.300 392.600
4 Tryg Forsikring https://tryg.dk/ 64.900 349.700
5 Alka Forsikring https://www.alka.dk/ 40.000 295.100
6 Sygeforsikringen “danmark” https://www.sygeforsikring.dk/ 135.000 200.850
7 GF-Forsikring https://www.gfforsikring.dk/ 29.800 169.000
8 Codan Forsikring https://www.codan.dk/ 21.700 138.450
9 HDI-Gerling Forsikring https://www.hdi.global/ 13.200 126.750
10 Lærerstandens Brandforsikring https://www.lb.dk/ 49.700 113.750
11 Gjensidige Forsikring https://www.gjensidige.dk/ 17.700 105.300
12 PFA Pension https://pfa.dk/ 25.600 91.650
13 Danica Pension http://www.danicapension.dk/ 21.500 65.650
14 Sønderjysk Forsikring https://www.soenderjysk.dk/ 5.100 63.700
15 PenSam Forsikring https://www.pensam.dk/ 19.800 37.700
16 Lokal Forsikring https://lokal.dk/ 3.600 28.600
17 Købstædernes Forsikring https://www.kfforsikring.dk/ 3.900 27.300
18 Vestjylland Forsikring https://www.vestjylland.dk/ 2.800 21.450
19 Himmerland Forsikring https://www.himmerland-forsikring.dk/ 1.500 16.900
20 Thisted Forsikring https://www.thistedforsikring.dk/ 4.000 12.350

De største advokathuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en nyhed fra MWBlaw.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Lett Advokatpartnerselskab https://www.dlapiper.com 72.800 650.000
2 Ret & Råd https://www.ret-raad.dk/ 19.700 103.350
3 Jost Jensen, Thomasen & Partnere https://www.advodan.dk/ 21.200 102.050
4 Delacour http://dk.delacour.dk/ 4.900 54.600
5 Bech-Bruun http://www.bechbruun.com/ 7.900 28.600
6 Kromann Reumert https://www.kromannreumert.com/ 6.300 14.950
7 Focus Advokater http://www.focus-advokater.dk/ 1.700 13.000
8 Forum Advokater http://www.forumadvokater.dk/ 2.600 9.100
9 Plesner https://www.plesner.com/ 4.400 8.450
10 Horten http://www.horten.dk/ 4.100 6.500
11 Kielberg Advokater https://kielberg.com/ 704 6.474
12 Accura http://www.accura.dk/ 1.500 5.948
13 Elmer & Partnere http://elmer-adv.dk/ 937 4.206
14 Dahl https://www.dahllaw.dk/ 1.900 4.102
15 Advokatkompagniet http://www.advokatkompagniet.dk/ 308 2.841
16 AdvokatŒrmaet Vingaardshus http://vingaardshus.dk/ 413 2.093
17 Kaalund & Partnere https://www.bklaw.dk/ 553 1.710
18 Clemens Advokater http://www.clemenslaw.dk/ 443 1.625
19 Dreist Advokater http://dreiststorgaard.dk/ 378 1.625
20 Judica http://www.judica.dk/ 246 1.554
21 Grubbe Advokater http://wzn.dk/ 91 1.476
22 Rønne & Lundgren http://lundgrens.dk/ 696 1.268
23 Norrbom Vinding http://www.norrbomvinding.com/ 817 1.248
24 Bruun & Hjejle http://www.bruunhjejle.dk/ 1.600 1.209
25 Moalem Weitemeyer Bendtsen http://www.mwblaw.dk/ 605 1.151
26 Skov Advokater http://www.skovadvokater.dk/ 725 975
27 Advokathuset http://advokathuset.dk/ 461 962
28 Gorrissen Federspiel http://www.gorrissenfederspiel.com/ 2.500 917
29 Kirk Larsen & Ascanius http://www.kirklarsen.dk/ 548 904
30 Penta Advokater http://www.penta.dk/ 293 891
31 Viltoft http://viltoft.dk/ 252 787
32 Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & P. http://www.mazanti.dk/ 610 475
33 Flemming Jensen https://fjlaw.dk/ 206 462
34 Lassen Ricard http://www.lassenricard.dk/ 164 462
35 Smith Knudsen http://www.smithknudsen.dk/ 373 384
36 August Jørgensen Advokater http://www.augustj.dk/ 85 345
37 Bonnesen Advokater http://bonnesen.dk/ 182 332
38 Nielsen Nørager https://nnlaw.dk/ 281 260
39 Lund Elmer Sandager http://les.dk/ 306 208
40 Kønig & Partnere http://www.danlaw.dk/ 204 130
41 Jon Palle Buhl http://www.jpb.dk/ 119 104
42 Nyborg & Rørdam http://nrlaw.dk/ 200 26
43 SVEJGAARD | GALST | QWIST http://galst.dk/ 0 0

De største konsulenthuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en analyse fra Computerworld.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 IBM Danmark ApS https://www.ibm.com 5.400.000 42.250.000
2 Accenture A/S https://www.accenture.com 942.000 6.032.000
3 McKinsey & Company https://www.mckinsey.com/ 400.000 5.284.500
4 Bain http://www.bain.com/ 135.000 2.151.500
5 BCG https://www.bcg.com/ 161.000 1.053.000
6 PA Consulting Group A/S http://www.paconsulting.com/ 17.900 616.200
7 IDC Nordic A/S http://idc.com/ 40.000 379.600
8 Unisys A/S http://www.unisys.com/ 78.600 274.950
9 A. T. Kearney Denmark A/S https://www.atkearney.com/ 27.000 143.000
10 Cowi A/S http://www.cowi.com 9.800 58.500
11 Visma Consulting A/S https://www.visma.dk/ 6.800 44.850
12 Implement Consulting Group P/S http://implementconsultinggroup.com/ 4.700 30.550
13 Rambøll Management Consulting A/S http://www.ramboll.com 11.100 24.700
14 Westergaard A/S http://www.westergaard.dk/ 992 16.250
15 4D Konsulenterne A/S https://www.4d.dk/ 921 15.600
16 Capgemini Sogeti Danmark A/S https://www.capgeminisogeti.dk/ 2.000 14.300
17 Valtech A/S https://www.valtech.com/ 6.700 13.650
18 Delegate A/S https://www.delegate.dk/ 1.700 12.350
19 Netcompany IT And Business Consulting A/S https://www.netcompany.com/ 2.400 11.050
20 Progressive A/S https://www.progressive.dk/ 1.000 5.857
21 Specialisterne ApS http://specialisterne.com/ 3.300 4.563
22 Peytz & Co. A/S https://peytz.dk/ 2.000 4.479
23 ProActive A/S https://www.proactive.dk/ 675 3.887
24 Devoteam Consulting A/S http://www.devoteam.dk/ 710 3.842
25 Peak Consulting Group ApS http://peakconsulting.dk/ 388 3.712
26 Prodata Consult A/S http://www.prodata.dk/ 1.400 2.243
27 Basico P/S https://www.basico.dk/ 377 2.009
28 Atkins Danmark A/S http://atkins.dk/ 880 1.619
29 Projectum ApS http://www.projectum.dk/ 221 1.482
30 Sopra Steria A/S https://www.soprasteria.dk/ 484 1.417
31 Testhuset A/S https://testhuset.dk/ 203 1.326
32 C2IT A/S https://www.c2it.dk/ 239 1.300
33 Impact A/S http://www.impact.dk/ 590 1.099
34 Coretech A/S http://ctglobalservices.com/ 364 1.073
35 Webtop A/S http://webtop.dk/ 182 852
36 Outforce A/S http://outforce.dk/ 252 715
37 7N A/S https://www.7n.com/ 1.200 683
38 Twins Consulting ApS https://www.twinsconsulting.dk/ 328 624
39 Globeteam A/S http://globeteam.com/ 374 475
40 Experis A/S https://www.experis.dk/ 217 397
41 Innofactor Business Solutions ApS http://www.innofactor.dk/ 138 358
42 Venzo A/S http://venzo.com/ 123 312
43 A-2 A/S http://www.a-2.dk/ 96 260
44 Euro-Consult A/S https://www.mansoft.dk/ 259 228
45 Integra Consult A/S http://integra.dk/ 46 221
46 Symfoni Software, Danmark ApS https://symfoni.com/ 141 195
47 Cor-Nator A/S https://www.cornator.com/ 168 163
48 Ahoc A/S http://www.ahoc.dk/ 121 150
49 NineConsult A/S https://nine.dk/ 192 98
50 Proacteur ApS http://proacteur.com/ 35 98
51 Commentor A/S http://commentor.dk/ 335 85
52 ChangeGroup ApS http://www.changegroup.dk/ 191 46
53 Solvo it Aps http://www.solvoit.com/ 41 46
54 Kraftvaerk A/S http://kraftvaerk.com/ 310 39
55 Netplan A/S http://www.netplan.dk/ 103 39
56 Zenit Consult A/S http://www.zenit.dk/ 130 33
57 Convision A/S http://www.convision.dk/ 112 20
58 Bizbrains A/S https://www.bizbrains.com 5 20
59 Knowledge Cube A/S https://www.knowledgecube.net/ 82 13
60 Edora A/S http://www.edora.dk/ 63 13
61 Capital Market Partners A/S http://www.cmp.as/ 32 7
62 Conecto A/S https://conecto.dk/ 60 0

De største revisionshuse

Denne tabel tager udgangspunkt i en liste fra Business.dk.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Deloitte https://www2.deloitte.com 1.200.000 7.800.000
2 PWC https://www.pwc.com/ 876.000 6.350.500
3 EY http://www.ey.com 739.000 4.550.000
4 KPMG https://kpmg.com 771.000 3.802.500
5 RSM Plus https://www.rsm.global/ 56.200 136.500
6 Grant Thornton https://www.grantthornton.com/ 22.900 83.850
7 BDO https://www.bdo.dk/ 11.500 28.600
8 Beierholm https://www.beierholm.dk/ 6.300 15.600
9 Martinsen http://www.martinsen.dk/ 616 1.554
10 Redmark https://redmark.dk/ 714 1.079

Danske startups

Denne tabel tager udgangspunkt i Cphftws liste over startups.

Skriv til os på jakob@bomanconsulting.dk, hvis du har en eller flere hjemmesider du gerne vil have analyseret.

 

Nr Virksomhed Website Trafik / måned Værdi DKK / måned
1 Trustpilot https://www.trustpilot.com/ 17.600.000 58.500.000
2 Zendesk https://www.zendesk.com/ 8.700.000 46.800.000
3 Unity https://unity3d.com/ 5.100.000 24.050.000
4 Todoist https://todoist.com/ 720.000 7.800.000
5 Issuu https://issuu.com/ 4.000.000 6.454.500
6 Iconfinder https://www.iconfinder.com/ 2.700.000 5.297.500
7 Runrepeat https://runrepeat.com/ 995.000 3.737.500
8 Bitbucke https://bitbucket.org/ 853.000 3.107.000
9 Momondo https://www.momondo.com/ 793.000 1.443.000
10 Mikonomi https://www.mikonomi.dk/ 42.600 1.443.000
11 Endomondo https://www.endomondo.com/ 350.000 1.157.000
12 Amino https://www.amino.dk/ 241.000 812.500
13 Vivino https://www.vivino.com/ 268.000 793.000
14 SimpleSite http://www.simplesite.com/ 191.000 793.000
15 Podio https://podio.com/ 93.200 767.000
16 SAXO https://www.saxo.com/ 569.000 682.500
17 Just Eat https://www.just-eat.com/ 476.000 624.650
18 Trendsales https://www.trendsales.dk/ 232.000 555.750
19 e-conomic https://www.e-conomic.dk/ 167.000 554.450
20 Glampinghub https://glampinghub.com/ 66.400 449.150
21 Boliga http://www.boliga.dk/ 270.000 425.100
22 Playdead http://www.playdead.com/ 95.900 407.550
23 AutoUncle https://www.autouncle.dk/ 133.000 391.300
24 SPAMfighter http://www.spamfighter.com/ 56.300 389.350
25 Umbraco https://umbraco.com/ 17.700 371.150
26 Samlino https://www.samlino.dk/ 29.700 368.550
27 Dating.dk https://www.dating.dk/ 34.900 299.000
28 Artboost https://artboost.com/ 102.000 214.500
29 Bredbåndsmatch http://www.bredbaandsmatch.dk/ 55.400 202.150
30 Graduateland https://graduateland.com 43.800 192.400
31 Comparo https://www.comparo.dk/ 8.900 177.450
32 24slides https://24slides.com/ 25.900 175.500
33 Bloggers Delight http://bloggersdelight.dk/ 56.100 169.650
34 GoMore https://gomore.dk/ 100.000 163.800
35 Webcrm https://www.webcrm.com/ 3.300 150.800
36 Luxplus https://www.luxplus.dk/ 55.800 146.250
37 Single.dk https://www.single.dk/ 19.200 144.300
38 AirHelp https://www.airhelp.com 36.100 127.400
39 Hungry.dk https://www.hungry.dk/ 81.700 125.450
40 Bookanaut https://bookanaut.com/ 62.400 119.600
41 Bilpriser http://www.bilpriser.dk/ 44.200 119.600
42 Zmags https://zmags.com/ 37.800 115.700
43 Katoni https://www.katoni.dk/ 48.300 114.400
44 Dinero https://dinero.dk/ 21.900 113.100
45 Legal Desk https://www.legaldesk.dk/ 42.500 102.700
46 OpenHours https://openhours.dk/ 145.000 97.500
47 Autobutler https://www.autobutler.dk/ 43.700 96.850
48 Pixelz https://www.pixelz.com/ 17.700 94.900
49 Kiloo Games http://kiloo.com/ 44.300 94.250
50 Realm.io https://realm.io/ 54.800 92.300
51 Billetto https://billetto.dk/ 52.200 92.300
52 DGDA https://duglemmerdetaldrig.dk/ 28.900 83.200
53 Agera https://www.ageras.dk/ 18.600 79.300
54 nemlig.com https://www.nemlig.com/ 73.000 78.000
55 Bownty https://bownty.dk/ 68.000 76.050
56 DinnerBooking http://dinnerbooking.com/ 44.900 76.050
57 Sendentanke.dk https://sendentanke.dk/ 23.200 74.100
58 Eventzonen.dk https://eventzonen.dk/ 20.600 73.450
59 Greenmatch https://www.greenmatch.dk/ 10.400 73.450
60 Tradeshift https://tradeshift.com/ 11.300 72.800
61 Libratone https://www.libratone.com/ 19.600 69.550
62 Boligsurf http://www.boligsurf.dk/ 59.000 66.300
63 Billy’s Billing https://www.billy.dk 15.700 64.350
64 Falcon Social https://www.falcon.io/ 8.300 64.350
65 Proinvestor http://www.proinvestor.com/ 15.900 62.400
66 Ungarbejde.dk https://www.ungarbejde.dk/ 37.000 58.500
67 Dynaccount https://dynaccount.dk/ 1.800 58.500
68 Game Analytics https://www.gameanalytics.com/ 3.400 55.250
69 Rush files https://rushfiles.com/ 4.500 53.950
70 AIRTAME https://airtame.com/ 15.200 51.350
71 Planday https://www.planday.com/ 8.800 48.750
72 Wordy https://www.wordy.com/ 3.600 46.800
73 Ekspertvalg.dk https://www.ekspertvalg.dk/ 2.900 46.150
74 Begravelsesguiden http://www.begravelsesguiden.dk/ 2.300 42.250
75 Yaneeda https://www.yaneeda.com/ 10.100 41.600
76 Mofibo https://mofibo.com 32.300 38.350
77 Meebox https://meebox.net 7.800 38.350
78 Woolspire https://woolspire.com 30.200 34.450
79 GenieBelt https://geniebelt.com/ 3.700 33.800
80 Timelog https://www.timelog.com/ 2.800 33.800
81 Me-mover https://me-mover.com/ 2.500 33.150
82 AIAIAI https://aiaiai.dk/ 13.900 31.850
83 Liked https://www.liked.dk/ 16.200 30.550
84 NinjaMock https://www.ninjamock.com/ 8.000 26.650
85 Ovivo https://www.silkeborgdata.dk 8.300 25.350
86 Jam Origin http://www.jamorigin.com/ 6.500 25.350
87 Templafy https://www.templafy.com/ 1.200 25.350
88 Booomerang http://www.booomerang.dk/ 4.600 21.450
89 Mackabler https://mackabler.dk/ 7.200 20.150
90 Liveintent https://liveintent.com/ 1.900 19.500
91 Panorama9 https://panorama9.com/ 1.100 19.500
92 Labster https://www.labster.com/ 3.600 18.200
93 OnlineRecruit http://www.onerecruit.com/ 169 18.200
94 E-takeaway https://takeout.dk/ 5.900 17.550
95 Coinify https://www.coinify.com/ 5.600 17.550
96 Homewings https://homewings.co.uk/ 690 17.550
97 Odendo https://www.odendo.dk/ 14.200 16.900
98 Lendino https://www.lendino.dk/ 2.000 16.900
99 Respace https://respace.dk/ 1.500 16.900
100 Cloud People http://www.cloud-people.dk/ 749 15.600
101 Osuma.dk https://osuma.dk/ 20.100 14.950
102 ShopGun https://shopgun.com/ 19.700 14.950
103 Foxylex https://www.foxylex.dk/ 14.800 14.950
104 DreamModels.dk https://www.dreammodels.dk/ 5.500 14.950
105 Be My Eyes http://bemyeyes.com/ 4.300 14.950
106 Soonr https://www.soonr.com/ 1.900 14.950
107 Frokost.dk https://www.frokost.dk/ 1.800 14.950
108 Soply https://soply.com/ 979 14.950
109 iPaper https://www.ipaper.io/ 5.800 14.300
110 Fitbay https://fitbay.com/ 2.700 13.650
111 Sybogames http://sybogames.com/ 6.900 13.000
112 Simpeltregnskab https://simpeltregnskab.dk/ 653 13.000
113 Slideshop https://slideshop.com/ 4.500 12.350
114 Shoptimizer https://shoptimizer.dk/ 2.400 12.350
115 GoMentor https://www.gomentor.com/ 1.600 12.350
116 Findroommate.dk https://www.findroommate.dk/ 11.600 11.700
117 Freetrailer http://www.freetrailer.dk/ 10.600 11.700
118 Son of a Tailor https://www.sonofatailor.com/ 3.000 11.700
119 Downtown https://www.downtown.dk 9.000 9.750
120 Nordiskspil http://www.nordiskspil.dk/ 8.600 9.750
121 Sproom https://www.sproom.net/ 2.700 9.750
122 Orckestra https://c1.orckestra.com/ 941 9.750
123 Restudy https://www.restudy.dk/ 45.600 9.100
124 Onlinebooq https://www.onlinebooq.dk/ 4.200 9.100
125 Peakon https://peakon.com/ 777 9.100
126 Ahandyhand.dk https://handyhand.dk/ 3.800 8.450
127 BetterNow https://www.betternow.org/ 3.300 8.450
128 Autoparts24 http://www.autoparts24.dk/ 3.200 8.450
129 Komfo Platform https://komfo.com/ 730 8.450
130 Takeoffer http://www.takeoffer.dk/ 5.100 7.150
131 Room Service https://roomservice.dk/ 4.400 7.150
132 Twentythree https://www.twentythree.net/ 2.900 7.150
133 Penneo https://penneo.com/ 1.100 6.500
134 Lovecast https://www.lovecast.dk/ 538 6.500
135 Spiir https://www.spiir.dk/ 4.100 6.253
136 Tradable https://tradable.com/ 495 6.221
137 Firmafon https://www.firmafon.dk/ 2.800 6.201
138 Getvolt https://getvolt.dk/ 3.700 6.104
139 Swipx https://swipx.com/ 688 6.013
140 Reshopper http://www.reshopper.com/ 2.000 5.408
141 Ge.tt http://ge.tt/ 4.900 5.350
142 Tradono http://tradono.com/ 1.700 5.103
143 Tourstart https://tourstart.org/ 1.200 5.005
144 Forecast https://www.forecast.it/ 233 4.823
145 Bapoon http://www.bapoon.dk/ 3.000 4.732
146 Wedoist https://wedoist.com/ 584 4.225
147 Queue-it https://queue-it.com/ 1.100 3.991
148 Bog.nu https://bog.nu/ 4.600 3.757
149 Shopbox https://shopbox.com/ 755 3.744
150 AppHarbor https://appharbor.com/ 1.200 3.562
151 Wannasport https://www.wannasport.dk/ 3.400 3.523
152 Leapfunder https://www.leapfunder.com/ 508 3.426
153 Bookingabus https://www.bookingabus.com/ 1.100 3.302
154 Tweakker https://www.tweakker.com/ 2.800 3.120
155 Anywear https://anywear.dk/ 1.600 2.899
156 Everplaces https://everplaces.com/ 1.700 2.808
157 Early Bird https://www.earlybird.dk/ 5.100 2.789
158 Abacus https://abacus.dk/ 3.500 2.763
159 Miinto http://www.miinto.com/ 9.300 2.711
160 Writereader https://www.writereader.com/ 312 2.568
161 Openflow http://openflow.dk/ 60 2.483
162 Klubmodul http://www.klubmodul.dk/ 810 2.418
163 Fishtrip https://www.fishtrip.dk/ 1.900 2.295
164 Greenticket https://greenticket.dk/ 1.800 2.132
165 Hairtools http://www.vierhairtools.dk/ 1.200 1.957
166 DukaPC https://www.dukapc.dk/ 1.900 1.918
167 Tourboks.com https://www.tourboks.com/ 1.800 1.632
168 Ideahunters http://ideahunters.dk/ 155 1.580
169 Opbeat https://opbeat.com/ 534 1.573
170 ChurchWeb https://www.churchdesk.com/ 747 1.521
171 Crowdio https://crowdio.com/ 748 1.476
172 Pocketrisk https://www.pocketrisk.com/ 110 1.469
173 Mearto https://www.mearto.com/ 142 1.437
174 Ubivox https://www.ubivox.com/ 1.400 1.391
175 Nabo http://www.nabo.dk/ 257 1.242
176 Nosco http://nos.co/ 387 1.222
177 Waremakers https://www.waremakers.com/ 541 1.112
178 Wantr http://wantr.com/ 635 1.086
179 Kontainer https://www.kontainer.com/ 67 1.008
180 Itsoncraft https://itsoncraft.com/ 818 995
181 Tractrac http://www.tractrac.com/ 776 988
182 Just sold http://just-sold.dk/ 502 923
183 Memit http://memit.com/ 4.700 904
184 Hugin http://www.hugin.com/ 604 891
185 Robocat http://robo.cat/ 427 832
186 Colego https://colego.dk/ 488 819
187 Grip https://grip.events/ 152 767
188 Wiredelta https://wiredelta.com/ 880 715
189 Pine Tribe http://pinetribe.com/ 661 715
190 Madlog https://www.madlog.dk 3.800 709
191 iPosen https://www.iposen.dk/ 317 663
192 Conferize https://www.conferize.com/ 928 637
193 Warmmusic https://warmmusic.net/ 336 611
194 Elvium https://elvium.com/ 81 611
195 CompanYoung https://companyoung.com/ 297 598
196 Fibrenetix http://www.fibrenetix.com/ 66 585
197 Afhent http://afhent.dk/ 897 579
198 GreenGo Energy http://greengoenergy.com/ 168 572
199 Clearhaus https://www.clearhaus.com/ 939 475
200 Arbea https://www.arbea.dk/ 222 475
201 Cranberger http://www.cranberger.com/ 55 436
202 Novax http://www.novax.dk/ 429 423
203 CloudSprout http://www.cloudsprout.dk/ 31 410
204 My4 http://www.my4.io/ 162 384
205 hipKey™ http://www.hippih.com/ 180 377
206 MotilityCount https://www.swimcount.com/ 183 371
207 Roccamore https://www.roccamore.com/ 397 345
208 Tid til dig http://www.tidtildig.nu/ 702 312
209 Brain plus https://www.brain-plus.com/ 519 306
210 Driversnote https://www.driversnote.com/ 88 299
211 ECOmove http://ecomove.dk/ 104 280
212 Brainreader https://brainreader.net/ 102 273
213 Fashion Finder http://fashionfinderapp.com/ 58 267
214 Linkfire https://linkfire.com/ 862 247
215 Usertribe https://usertribe.com/ 230 234
216 Moodagent http://www.moodagent.com/ 151 234
217 Voiceboxer http://voiceboxer.com/ 107 215
218 Bellmetric https://bmetric.com/ 73 195
219 Hoovers http://www.hooves.dk/ 92 182
220 Nabby https://www.nabby.dk/ 142 176
221 Blackwood Seven https://blackwoodseven.com/ 404 169
222 Yepti https://yepti.dk/ 246 169
223 Alert Metalguard http://www.alertsystems.dk/ 89 169
224 Danish Aviation Systems http://www.danishaviationsystems.dk/ 55 169
225 Traede http://traede.com/ 111 156
226 Muscula http://www.muscula.com/ 46 156
227 Twinbody https://www.twinbody.com/ 270 143
228 Delogue http://delogue.com/ 193 143
229 Voltset http://new.voltset.com/ 94 137
230 Pinstriped https://www.pinstriped.com/ 142 130
231 Splitter http://www.splitterhq.com/ 133 117
232 Opeepl http://www.opeepl.com/ 39 117
233 LoveMyHome http://www.lovemyhome.net/ 199 111
234 Sensorist https://sensorist.com/ 88 104
235 Zadaa https://zadaa.co/ 516 78
236 Sofus https://sofus.dk 896 72
237 Athliit https://athliit.com/ 423 72
238 Access Technology http://acct.dk/ 109 72
239 BLIP Systems http://blipsystems.com/ 226 65
240 Novemberfirst https://novemberfirst.com/ 170 65
241 Zerved http://www.zervedapp.com/ 121 65
242 Actimo http://actimo.com/ 115 65
243 Planeto http://planeto.com/ 105 65
244 Dixa https://dixa.com/ 125 59
245 Orka http://www.owis.com/ 59 59
246 Craftwork http://craftwork.dk/ 38 59
247 Harba https://harba.co/ 162 52
248 Gruvi https://gruvi.tv/ 84 52
249 Circal http://www.circal.com/ 58 52
250 Tonsser http://tonsser.com/ 1.600 46
251 Fresh.Land http://www.fresh.land/ 68 46
252 Relink https://relinklabs.com/ 712 39
253 Sociotransit http://www.sociotransit.com/ 30 39
254 Chroma Studios http://chroma-studios.com/ 24 39
255 Miiskin http://miiskin.com/ 20 39
256 Deeple https://deeple.com/ 10 39
257 Pinscreen http://pinscreen.com/ 182 33
258 Followmusic http://www.followmusic.com/ 29 33
259 Touchpeak https://touchpeak.com/ 21 33
260 Ducksuite http://ducksuite.com/ 41 26
261 TeleSkin http://www.teleskin.org/ 13 26
262 Coders Trust http://www.coderstrust.com/ 2.200 20
263 Borigo https://www.borigo.dk/ 143 20
264 Veridu http://www.veridu.com/ 103 20
265 The Nordic Web https://thenordicweb.com/ 41 20
266 JobWalk http://www.jobwalk.dk/ 28 20
267 Arpedio http://www.arpedio.com/ 7 20
268 The 3rd Street https://the3rdstreet.com/ 10 13
269 Dantelo https://www.dantelo.com/ 10 13
270 DiscoverCity http://www.discovercity.dk/ 9 13
271 AfricaPace http://www.africapace.com/ 5 13
272 Plan Penny http://www.planpenny.com/ 2 13
273 Squidhub https://www.squidhub.com/ 609 7
274 BluSense Diagnostics http://www.blusense-diagnostics.com/ 42 7
275 Kitex http://kitex.tech/ 32 7
276 MyDefence http://mydefence.dk/ 27 7
277 Contentcube http://www.contentcube.dk/ 12 7
278 Triptale http://www.triptale.net/ 4 7
279 KicksToro http://www.kickstoro.com/ 2 7
280 eBinder https://ebinder.dk/ 1 7
281 Haxi https://haxi.me/ 318 0
282 Sponsta https://www.sponsta.com/ 287 0
283 Match My Thesis http://www.matchmythesis.com/ 202 0
284 Sekoia http://www.sekoia.dk/ 117 0
285 Woomio https://www.woomio.com/ 114 0
286 Scalgo http://scalgo.com/ 112 0
287 Planely http://www.planely.com// 96 0
288 iLocator http://www.ilocator.com/ 90 0
289 EasySize https://www.easysize.me/ 87 0
290 Cortrium https://cortrium.com/ 85 0
291 Rebel Penguin https://www.rebelpenguin.dk/ 66 0
292 Capdesk http://www.capdesk.com/ 59 0
293 aPureBase http://apurebase.com/ 54 0
294 MeeWee https://what.meewee.com/ 42 0
295 Tutee http://tutee.dk/ 39 0
296 Augmento http://www.augmento.ai/ 38 0
297 Gloin http://www.gloin.es/ 34 0
298 GoDrive https://www.godrive.dk/ 34 0
299 Sidely https://sidely.net/ 32 0
300 Kiggit http://kiggit.com/ 15 0
301 Konduto http://saninudge.com/ 15 0
302 Lokalist https://www.lokalist.dk/ 15 0
303 Upodi http://www.upodi.com/ 14 0
304 Advalight http://advalight.com/ 12 0
305 Kanbana http://kanbana.com/ 11 0
306 CodeSealer http://codesealer.com/ 10 0
307 Echo.it https://echo.it/ 10 0
308 Bitrake http://www.bitrake.com/ 8 0
309 Green Trap Online http://greentraponline.dk/ 6 0
310 Krownapp https://www.krownapp.com/ 6 0
311 M-PAYG http://www.mpayg.com/ 5 0
312 Zenbu https://zenbu.ai/ 5 0
313 TAGLOCK http://taglock.dk/ 4 0
314 Switch-gears http://switch-gears.dk/ 4 0
315 Swapkids http://swapkids.dk/ 4 0
316 PitchXO https://pitchxo.com/ 3 0
317 Shopautomator http://www.shopautomator.dk/ 3 0
318 Greenbyte http://millwatcher.com/ 2 0
319 Picturize http://picturize.dk/ 1 0
320 Syncorder http://www.syncorder.com/ 1 0
321 Your Global Eye http://yourglobaleye.com/ 1 0
322 A2I http://www.a2i.dk/ 0 0
323 AeonCine https://aeoncine.com/ 0 0
324 Aidbuilder http://www.aidbuilder.com/ 0 0
325 A million mails http://www.amillionmails.com/ 0 0
326 Apiosoft https://apiosoft.com/ 0 0
327 Biomicore http://biomicore.com/ 0 0
328 CloudWriter http://cloudwriter.dk/ 0 0
329 Donation Road http://donationroad.com/ 0 0
330 eye4TALENT http://www.eye4talent.com/ 0 0
331 Onomondo http://onomondo.com/ 0 0
332 Jepti http://jepti.dk/ 0 0
333 klusterr http://www.klusterr.com/ 0 0
334 Magick http://www.magick.nu/ 0 0
335 MoodKick http://www.moodkick.com/ 0 0
336 NannyCPH http://www.nannycph.com/ 0 0
337 Omnirocket http://www.omnirocket.com/ 0 0
338 PlayITSound http://www.playitsound.com/ 0 0
339 Zzzero http://zzzero.eu/ 0 0
340 The social digits http://thesocialdigits.com/ 0 0
341 Towoo https://heytilde.com/ 0 0
342 Travvia http://www.travvia.com/ 0 0
343 Unfoldsocial https://www.unfoldsocial.com/ 0 0

Download tabellerne

Du kan downloade et excel ark med analysen her.

Kilder


http://gs.statcounter.com/search-engine-market-share/all/denmark
https://www.incapsula.com/blog/most-active-good-bots.html
https://ahrefs.com/blog/seo-metrics/
https://en.wikipedia.org/wiki/Freemium
https://en.wikipedia.org/wiki/Social_media
https://moz.com/researchtools/ose/
http://cphftw.dk/startups/
https://vupea.com/dk/forsikringsselskaber-i-danmark/
https://da.wikipedia.org/wiki/Liste_over_danske_pengeinstitutter_efter_st%C3%B8rrelse
https://www.business.dk/oekonomi/grafik-her-er-danmarks-1000-stoerste-virksomheder
http://dkuni.dk/omdkuni/De-8-universiteter
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2017/world-ranking#!/page/0/length/25/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/stats
http://www.mwblaw.dk/da-dk/Nyheder/~/media/News/2013/2013-10-28%20Oekonomisk%20Ugebrev%20Tema%20Top%2040%20advokatfirmaer.ashx
https://www.computerworld.dk/art/237929/liste-med-62-danske-it-konsulenthuse-disse-konsulentfirmaer-klarer-sig-bedst
https://www.business.dk/upload//bny/revisorer/02.jpg

You may also like