Unboss | Lars Kolind | Jacob Bøtter

Unboss og det mindset, som bogen repræsenterer var en stor del af Wemind. Vi var drevet af et højere formål, og vi prøvede utallige måder at arbejde sammen på. Vi involverede og inddrog bl.a. folk ude fra, når vi skrev bøger. Det betød, at vi kunne skrive dem uhyggeligt hurtigt. NQ skrev vi på 3 uger.

Her er en beskrivelse af Unboss fra Wemind:

UNBOSS er en bog om arbejde og ledelse, du ikke har set mage til. Den sætter spørgsmålstegn ved alt det, du troede var en selvfølge: Troede du, at virksomheders formål var at tjene penge? Nej, de skal først og fremmest gøre nytte. De skal blive til bevægelser, der forandrer verden.

Du er ikke mere ansat i dit job. Du er partner i et team. Din leder har ikke alle svarene, men din leder kan stille de gode spørgsmål. Du arbejder ikke for at tjene penge til nogle ejere, du ikke kender. Du arbejder for en sag – og du får selv en rimelig del af den gevinst, du skaber. Du går ikke på arbejde fra 8 til 16. Du arbejder der, hvor du er og hvornår det passer dig. Din virksomhed sælger ikke produkter til kunderne. Den skaber værdi sammen med kunderne. Og arbejder du i det offentlige, er det ikke budgettet, der tæller. Det er den værdi, du skaber for borgerne.

UNBOSS er skrevet i samarbejde med 100 visionære personligheder fra hele verden. De er kommet med nye ideer og konkrete eksempler. Det hele er bundet sammen af Jacob Bøtter og Lars Kolind. Resultatet er blevet en bog, der ikke bare vil skabe debat. Den vil skabe revolution.

Du kan købe bogen på amazon for 9.50 USD