virksomhed - digital

3 råd til nye digitale virksomheder (der sparer jer tid)

Brandede produkter, en god betalingsløsning og en solid bogholder. Det kræver meget at skulle starte en ny virksomhed. Det kan være svært at finde tiden til det hele. Men der er hjælp at hente.

I denne artikel får du tre råd til, hvordan du letter byrden ved opstart af ny virksomhed, så du kan fokusere på at drive og udvikle din forretning – uden at du skal bruge oceaner af tid på andet end dit arbejde.

#1 En simpel og gennemprøvet betalingsløsning

Dit første skridt når du sælger produkter på nettet er at sikre, at I kan tage imod betaling fra jeres kunder.

En simpel betalingsløsning kan være forskellen mellem en tilfreds kunde og et tabt salg. Selvom I kan hyre nogen til at programmere jeres helt egen betalingsside, hvor kunderne skal indtaste deres oplysninger, er det ofte bedre at bruge en betalingsløsning, der er gennemprøvet, let at bruge og som kunder genkender. Derudover giver den også mindre arbejde for jer, så I ikke står alene tilbage, hvis teknikken driller.

Kunder, der handler digitalt i dag, vælger ofte løsninger efter bekvemmelighed, troværdighed og et bredt udvalg. De tre værdier bør også gælde for din betalingsløsning.

Betalingen skal være intuitiv og let at bruge for kunden. PayPal og Apple Pay er især vokset de seneste år, fordi de holder kunden i hånden og letter processen, så man ikke skal lære tallene på ens kreditkort udenad, men at ens oplysninger stadig er beskyttet.

En ekstra mellemmand giver også kunden en større følelse af sikkerhed, der ellers kan mangle på nettet, fordi man ikke længere står ansigt-til-ansigt med sælgeren. Det gør jer mere troværdige, især hos nye kunder, at I bruger sådan en betalingsløsning.

Flere betalingsmuligheder på din side er også en fordel. Du har ikke lyst til at miste et salg, fordi kunden kun bruger PayPal eller Apple Pay, og du ikke tilbyder det på din side.

#2 Fokuser på dit arbejde – hyr en bogholder

Bogføring og bogholderi er en essentiel del af at drive en virksomhed. Men for mange nye virksomheder og start-ups kan det godt føles som et stort ansvar selv at skulle indberette moms til Skat, betale sine medarbejders løn og indtaste tal i et Excel-ark.

En god bogholder giver dig et overblik over din nye virksomheds økonomi, og tager sig af det økonomiske rugbrødsarbejde, så du kan fokusere på din forretning.

Godt bogholderi handler om at lytte til dig. Ikke alle nye virksomheder og start-ups er ens. Derfor er det lige så vigtigt, at din bogholder kan sætte sig i dit sted og skræddersy deres løsning til netop din situation. På den måde sparer du både penge og tid, som ville være bedre tjent på at skabe vækst.

De skulle også gerne holde sig á jour på markedet. Der er sket store skred inden for digital bogholderi, der kan give din virksomhed en markant mere effektiv og simpel økonomistyring, hvis I vælger den rette løsning.

#3 Glem ikke fysiske produkter i din digitale marketing

Nyopstartede virksomheder, der har størstedelen af sin forretning på nettet, glemmer ofte den fysisk verden, når det kommer til branding og synlighed.

Det er en fejltagelse.

Brandede produkter, såsom totbags, udendørsskilte og sportstøj mange andre funktioner end prang.

De skaber synlighed. Også på nettet. Det gør den, fordi vi i vores hverdag ikke længere kun bliver set. Vi bliver også fotograferet. De bliver også set i posts fra privatpersoner på Instagram og andre sociale medier. Brandede produkter er en måde at få opmærksomhed på, der ikke kræver dyre kampagner eller målrettet indsats.

En ny virksomheds visuel identitet signalerer også værdier. Det er uanset om, det har til formål at skabe en fællesfølelse blandt dine ansatte eller give dine kunder en mulighed for at vise, hvem de er. Et fodboldhalstørklæde er for eksempel ikke kun et halstørklæde. Det er et Brøndby-halstørklæde eller et FCK-halstørklæde. Gør det let for dine kunder at signalere deres værdier, og du har en let, men effektiv, branding af din virksomhed.

Nu har du forhåbentlig fået et par idéer til, hvordan du kommer rigtigt i gang med din nye virksomhed. Vi ønsker dig held og lykke herfra.

You may also like