Digital virksomhed

Guide: Sådan bygger du en god digital virksomhed

Vi er i en digital revolutionerende tid, og hvis man som virksomhedsejer ønsker at udnytte den hurtigt stigende udvikling, så er man nødt til at have fokus på de digitale aspekter i driften af en virksomhed. I dagens Danmark handler flere og flere på nettet, og mulighederne er større end aldrig før.

Du kan næsten få alt digitalt, lige fra tilbudsaviser online, bogholder online og nyheder online mm. Det er snart kun fantasien der sætter grænser for hvad internettet kan udføre, derfor er det vigtigt man hele tiden er opdateret. I dette blogindlæg vil vi fortælle om 3 ting som vil gøre det nemmere og mere effektivt at være virksomhedsejer.

En webshop er alfa omega.

Er du en handelsvirksomhed uden en webshop, så går du glip af en masse omsætning, for danskerne brugte i 2018 svimlende 133,5 milliarder kroner på e-handel. Dette var en stigning på hele 23% sammenlignet med år 2017. Disse tal bekræfter kun vores antagelse om at mulighederne digitalt er enormt store.

Jeg har ikke en webshop, hvordan anskaffer jeg en?

Det du gør, er at kontakte et firma som laver hjemmesider, så er du sikker på at få det bedste resultat. Det at lave en fin hjemmeside er ikke det sværeste. Skal du derimod have en professionel hjemmeside, så skal du ud og finde et firma der leverer dette.

Vores anbefaling ville i første omgang være at finde en webshop du synes passer dine ønsker og behov. Derefter finde ud af hvem der har programmeret hjemmesiden.

Ellers vil vi her på siden anbefale Grafikr, som er en specialist i webdesign. Med Grafikr er du sikret en unik løsning, hvor dine visuelle og teknologiske ønsker bliver opfyldt.

Mobilkøb større end nogensinde før

Mobilkøb både digitalt og gennem app, er noget af det der har været med til at øge væksten i online salg. 14% af alle salg i 2017 blev gennemført via mobilen, og hele 54% af danskerne har handlet på nettet fra deres tablet. Derfor er det utrolig vigtigt at webshops, har en god mobil side og en stærk app.

Jeg har ikke en app, hvordan anskaffer jeg en?

Det du gør, er at kontakte en virksomhed som specialiserer sig i app udvikling. En app kan være kompliceret og du ønsker de bedste features, samt en let og overskuelig app. Det er nemlig kun 1% ud af 2 millioner apps som opnår finansiel succes. Derfor anbefaler vi her på redaktionen at du får en virksomhed til at udføre din app udvikling.

Vores anbefaling ville være virksomheden Mustache. De arbejder sammen med bl.a. Nordisk Film, Københavns Biblioteker, Bestseller og Parkzone. De har et utroligt højt niveau, og de har høj fokus på brugervenlighed i deres app udvikling.

Ingen webshop uden betalingsgateway

Nu har du en Webshop og en app, men du mangler en betalingsgateway. Dette fungerer ligesom en kort-terminal i en fysisk butik, så uden en betalingsgateway, så kan alle dine besøgende ikke købe noget. Online betaling består nemlig af 2 dele, en betalingsleverandør og en indløser.

Jeg har ikke online betaling på min webshop, hvad gør jeg?

Trods at det lyder kompliceret med en betalingsleverandør og indløser, så kan du være ganske rolig, da dette ikke kræver en yderligere indsats. Det eneste du skal gøre er at kontakte en virksomhed, som tilbyder betalingsgateway.

Her på redaktionen anbefaler vi PensoPay. Som har specialsyet tilbud på betalingsgateway afhængig af hvor stor din virksomhed er.

Bonus tip – digital bogholder

Hvorfor skal man bruge en digital bogholder frem for at skrive det ned?

–       Du reducerer dit timeforbrug på bogføring

–       Manuel håndtering og styring af data er gjort automatisk.

–       Dit regnskab er ajourført i realtid og tilgængeligt online.

Det kan i den grad svare sig at have en digital bogholder, alene det at man sparer 85% af tiden, burde få de fleste til at indse hvor effektivt det er. Her på redaktionen anbefaler vi Sandgrav Solutions, som selv påpeger disse punkter på sin side. De er specialister i effektiv bogføring, og de systemer de anbefaler, bruger de også selv i praksis. Desuden har de mange års erfaring indenfor bogføring, så de kender til bogføring digitalt og i hånden.

You may also like