Digitale løsninger

Digitale løsninger der skaber værdi for dig og din virksomhed

Der er store gevinster at hente for virksomheder, der anvender de rigtige digitale løsninger i deres forretning. Mange virksomheder tøver alligevel. Men det behøver hverken være dyrt eller besværligt at digitalisere.

Læs med og bliv inspireret til hvordan en række udbydere af digitale løsninger kan hjælpe dig til at udnytte mulighederne i digitalisering.

Digitalt bogholderi gør din økonomistyring effektiv og frigør ressourcer i din virksomhed

For de fleste nystartede virksomheder er regnskabet et nødvendigt onde, der primært bliver ført for at kunne afregne moms og Skat til tiden. Især bilagene er et tilbagevendende irritationsmoment, specielt hvis regnskabet ikke bliver opdateret regelmæssigt.

Tænk nu, hvis der fandtes en nemmere løsning, som var både tidsbesparende, simpel og fleksibel.

Dine bønner er blevet hørt! Der findes nemlig et hav af muligheder inden for digitalisering og automatisering af bogholderi. Udbydere, som tilbyder digital bogføringshjælp og tager funktion som eksternt digitalt bogholderi, hvilket gør økonomistyring mere effektiv og frigør en masse ressourcer i form af tid og hænder.

Ifølge det digitale bogholderi Sandgrav Solutions kan deres digitale redskaber faktisk reducere tidsforbruget på bogføring med op til 85%. Sandgrav Solutions sammensætter skræddersyede digitale bogholderier og simpel økonomistyring til små og store virksomheder.

Formålet er at reducere tidsforbruget på bogføring for at mindske omkostningerne på drift. Og det er en rigtig god løsning for enhver virksomhed.

Vælg den rigtige betalingsløsning til din webshop

Når du starter en webshop, er det en afgørende del af opstartsprocessen at vælge en betalingsløsning. Men der findes mange udbydere på markedet, og det kan være svært at navigere og vælge den optimale løsning.

En betalingsløsning består af en indløser og betalingsgateway, som du kan vælge få en alt-i-én løsning for eller to separate løsninger.

Som udgangspunkt udbyder de største spillere på markedet kun én af delene. Så hvis du vil benytte dig af de største spillere på markedet, skal du oftest lave to separate aftaler.

Men det kan tage tid at få hele to forskellige aftaler i hus, og hvis du gerne vil hurtigt i gang, er det måske ikke tid, du har mest af.

Her kan du ty til PensoPay, som tilbyder en løsning hvor du både får en betalingsgateway og en indløsningsaftale i én pakke. På den måde kommer du hurtigt i gang!

3D-animation åbner nye muligheder for din virksomhed

Tidens digitalisering er ikke blot begrænset til regnskabs-, økonomi og administrationsbranchen. Du have det bedste produkt i verden, et sublimt digitalt bogholderi og den perfekte betalingsløsning tilknyttet din webshop, men stadig ikke sælge noget, hvis du ikke får præsenteret det bedst muligt til dine (potentielle) kunder.

Og til det er animationsvideoer én af de absolut bedste digitale redskaber til at sælge dit produkt.

For et overskueligt beløb kan du med 3D-animations udbydere som PinkSquare få illustreret dit produkt eller din idé, og lade det tale for sig selv. Hurra for digitaliseringen. 3D-animationer kan også bruges på dit website eller på dine sociale kanaler.

Denne slags produktanimationer er en enkel vej til godt content. Content der engagerer dine kunder og i sidste ende påvirker dit salg positivt.

En ny tid, nye processer og nye muligheder

Den nye bølge af værktøjer bringer uden tvivl markante forandringer med sig, som betyder, at gamle processer må vige for nye.

Men det er altså ikke bare et spørgsmål om at luge ud i sine gamle systemer og skifte til nye, men også et spørgsmål om at finde ud af, hvordan man kan tilpasse sine kvalifikationer til nye arbejdsgange og -opgaver.

Det er ikke en helt enkelt process, men på den lange bane et skift, som giver rum for flere ressourcer, hvor der er brug for det, bedre resultater og endnu nye muligheder.

You may also like