Glem din IQ – tænk over din NQ

NQ var vores første bog i Wemind, og jeg kan stadig huske processen i detaljer. Jacob Bøtter lavede et oplæg til en indholdsfortegnelse, vi lavede en co-creationworkshop, hvor vi skrev vores tanker, om hvad der skulle stå i de forskellige kapitler, ned. Derefter gik Bøtter i tænkeboks, delte det hele på twitter af flere omgang, og 3 uger efter blev NQ leveret på vores kontor. Den blev solgt i 5.000 eksemplarer.

Nedenfor kan du læse den officielle beskrivelse af bogen:

I en verden med stigende kompleksitet spiller din IQ en stadig mindre rolle. I stedet er det din NQ – din netværkskvotient – der afgør, hvor godt du og din virksomhed klarer sig. Det er udgangspunktet for denne bog, hvor Jacob Bøtter præsenterer 55 konkrete forslag til, hvordan du kan involvere kunder og kolleger med sociale medier.

Jacob Bøtter er en af landets førende pioneer inden for sociale medier. Siden han i 2005 grundlagde konsulentvirksomheden Wemind A/S, har han hjulpet to statsministre og over 100 virksomheder og offentlige institutioner med at opbygge social kapital med sociale medier.

Du kan købe den på saxo.

You may also like